dinsdag 14 april 2009

Wat een heerlijke dagen....

hebben wij gehad. Het zonnetje scheen volop. We konden dus prima in de tuin werken. En dat is ook wel nodig, sinds de verbouwing staat de tuin op zijn kop. Ik had al eens geschreven dat de deuropeningen van de nieuwe uitbouw lager liggen dan het huis (leuke aannemer hadden wij, zucht) en onze tuin loopt ook nog licht op...dat ging dus niet helemaal goed en dat zijn we nu aan het aanpassen. Dus...nieuw paadje leggen, nieuw stukje terras leggen, gras en grond afgraven. De muren worden nog bekleedt met grootmazig betongaas waardoor allerlei klimplanten gaan groeien (haat lege muren haha).
Vorige week was ook al zo'n heerlijke week. De webwinkel loopt super, iets waar ik altijd erg blij mee ben en vorig weekend ben ik samen met Lynn naar High school musical geweest. Wat een heerlijke Musical...vol actie en vol grappen en de decors...heel gaaf hoe ze van een lokaal een gang maakten en dan weer een basketbalzaal. We kwamen erg melig thuis. Hier zie je een filmpje van een optreden op het musical awards gala.
De dag daarna zijn Henri en Luc naar het museum 'bevrijde vleugels' in Best geweest. Ze hebben volop genoten en Luc mocht zelfs in diverse vliegtuigen zitten. Dat vond hij natuurlijk wel te gek. Henri ook, aangezien het bedrijf waar hij werkt dingen voor de f-16 maakt.

1e paasdag wilden de kinderen graag kegelen...nadat alle paaseieren gezocht en gevonden waren (eh..op 2 na, die zijn we nog steeds kwijt haha).


O en ik heb zelfs nog tijd gehad om even te scrappen...een verrassing voor Odetta (bijna klaar Odetta) en een journalingboek om te vullen in de mei vakantie. Foto's komen binnenkort.

5 opmerkingen:

Lean zei

Al met Al hebben jullie heerlijke dagen gehad.En dat er nog maar vele mogen komen.En in zo´n vliegtuig is natuurlijk super COOL.
groetjes Lean

Romy zei

Dat klinkt als een paar heerlijke dagen. Gelukkig gaat het met de verbouwing al zo zijn gangetje. Erg vervelend zulke missers van de aannemer... De musical van High School Musical lijkt me ook heel leuk. Een echte feel good musical. En in dat vliegtuig mogen zitten vond Luc geweldig denk ik.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heerlijk weer, fijne dagen, wat wil een mens dan nog meer!
Zwijmelen voor de meisjes en stoere zaken voor de jongens!

Ik ben overigens nu wel heel nieuwsgierig, Marianne.

Groetjes, Odetta

Marlieke zei

Wat hebben jullie genoten met z'n allen! Leuk om te lezen hoor!

Tamara zei

klinken als heerlijke dagen!! en leuk mams met dochter op stap en paps met zoon :) is kegelen een beetje hetzelfde als bowlen?? ben benieuwd wat je hebt gemaakt.. xx tamara