woensdag 27 mei 2009

Bruidsmeisjes, gemaakt door Designlid Anja Curvers.

Ooh wat zijn er toch veel mooie lay-outs te maken met het Graphic 45 papier. Het leuke is dat dit papier zich leent voor allerlei stijlen (al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen). Anja laat vandaag een vintage-lay-out zien, morgen laat ik een freestyle lay-out zien.

De werkbeschrijving is gemaakt door Anja:
Heb uit een vel graphic 45 communique on the dot een geschulpte vorm gesneden. De randen heb ik nageknipt met een kartelschaar.
De achterzijde van het papier zit achter de foto en verder een strook van a fine specimen, een stukje van het fotogenic en een stukje rand, de postzegels van het tag-vel van communique en een klok van het graphic 45 fashionista debutante.
Wat kant verwerkt onderlangs de foto en wat bloemen van prima marketing. In de bloemen zijn nog brads verwerkt en achter de bloem is wat beige waxkoord gebruikt.
De tekst is met kleine letterstickertjes gemaakt.
De foto heb ik eveneens met een kartelschaar van een randje voorzien, net als het restje communique on the dot achter de foto.

3 opmerkingen:

Romy zei

Mooie layout! Het is zulk gaaf papier. Ik heb het nu ook maar besteld, want zo te zien kun je er een boel moois mee maken:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel erg mooi gemaakt, Anja! Heel sfeervol.

Lean zei

Waar blijft de tijd...mooie lo geworden.
gr,Lean