maandag 18 mei 2009

Feestjes

Gisterenochtend was het open dag bij de dansschool waar lynn streetdanced (streetdanst?). Dit was in Eindhoven. Alle groepen van alle dependances traden op, ook de leraren en er waren breakdancebattles. Het was super...ik houd zowiezo van dansen en houd van het hele sfeertje dat dans en theater met zich meebrengt en jeetje wat kunnen de kids toch al veel moves. Lynn was wel een beetje zenuwachtig maar ik zei tegen haar...gewoon genieten en ervoor gaan. Gaat er dan misschien iets mis dan ga je gewoon lekker verder en ze deed het perfect! (Hier spreekt dus een trotse moeder haha). De foto is van hun eerste optreden, tijdens het sportgala in Sint-Oedenrode. Lynn staat derde van rechts. (het tweede meisje van rechts).

Na dit feestje gingen we naar mijn vriendin. Haar dochter was jarig. Wij kennen elkaar van onze tijd in het ziekenhuis. Onze zwangerschappen (van Lynn en haar dochter) gingen niet helemaal zoals het moest en zo kwamen we, samen met nog 2 anderen, bij elkaar op de kamer liggen. Wij waren de diehards...de anderen kwamen en gingen...wij bleven hangen. Het was veel te gezellig haha. Nu kun je 2 dingen doen als iets tegenzit...bij de pakken neer gaan zitten of er toch iets goeds van maken. Het klikte tussen ons en onze mannen en we hebben, ondanks onze angst en verdriet toch een supertijd gehad...de mannen gingen elke vrijdag friet halen (moest verplicht van ons...wij konden niet meer tegen dat supergezonde ziekenhuisvoedsel)...nou ja, om een lang verhaal kort te maken. Daar waren wij gistermiddag dus (bij mijn vriendin, niet in het ziekenhuis, pfft).
Het is lang geleden dat ik de hele middag zo in een deuk heb gelegen, het nivo was niet dat ik alles hier kan herhalen maar oooh, je kon me opvegen. Nu zit de hele tijd 'I say it only once' van Allo Allo in mijn hoofd en ik krijg het er niet meer uit. Dat krijg je als je op you tube allo allo filmpjes gaat zoeken en dan met zijn allen gaat kijken...whaahahaha. Zo, dat moest ik even kwijt, nu ga ik weer aan het werk.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Haha wat een heerlijk verhaal! En de foto van het optreden ziet er goed uit, Lynn! Leuk!

Romy zei

Het optreden ziet er erg leuk uit. Ik vind dansen ook erg leuk (om te zien dan, zelf heb ik helaas 0 ritmegevoel, haha). Zo te horen heb je je goed vermaakt met je vriendin.

Lean zei

Ik word al melig als ik dit lees.Leuk dat Lynn zo geod danst,is zo wie zo leuk om te doen.
Groetjes,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Je moet wel zo trots als een pauw zijn wanneer je dochter op het podium staat!
Wauw, wat is het heerlijk om te dansen. In mijn tijd deden wij Jazzballet. Daarna nog aan stijldansen gedaan.
En niets is beter dan de slappe lach te krijgen met een goede vrienden. Dat zijn onbetaalbare en zeer ontspannende momenten.