woensdag 20 mei 2009

Fijn ochtendje...

Vanochtend was het sportdag op de school van mijn kids en ik mocht meehelpen bij lynn's klas. Wat is het toch altijd weer heerlijk om met die net tieners bezig te zijn...ze zijn toch nog zo onbevangen maar van de andere kant zijn ze al groot genoeg om echte gesprekken te hebben en ze wat te plagen :-)
Gelukkig hoefde ik niet mee te doen aan de duurloop, slagbal,voetbal en het behendigheidsparcour (lees Marlieke's berichtje bij het stukje 'love this song')...dat laatste zou me nog wel lukken maar de rest? Nee, mijn zeer verantwoordelijke taak bestond uit het opschrijven van de juiste tijden bij de juiste namen en het bijhouden van de scores. En natuurlijk het aanmoedigen van de dames en heren sporters...moe (de kids dus) maar voldaan gingen we weer naar huis om te genieten van het zonnetje. Alhoewel...as. vrijdag hebben we feest en dan moet het toch wel enigszins toonbaar zijn. Ik heb dus de keuken uitgesopt, echt mijn hobby (not). Al het gras is nu uit de tuin en de tuin is 10/15 cm. verlaagd zodat hij goed uitkomt met de nieuwe uitbouw (lang verhaal, fijne aannemer zucht). Ik moet nog even iets verzinnen waardoor alle kids wel op de trampoline kunnen maar zonder moddervoeten weer binnenkomen. Ik denk dat we een pad maken van opengevouwen kartonnen dozen. Ik kijk nu vanuit mijn atelier wel naar een prachtige rododendron die we vanuit een andere hoek in de tuin uitgegraven hebben en nu langs de poort geplaatst hebben. Ik word er helemaal blij van. Als het gras straks weer aangegroeid is hebben we weer een heerlijke tuin. De kids hebben nu vrij dus hopelijk heb ik deze dagen nog tijd om even te scrappen...ik ben weer aan het kliederen met gesso en glimmermist haha.

3 opmerkingen:

Lean zei

Heerlijk he sportdag en het was super weer er voor.Die dozen in de tuin als looppad dat ken ik ook en het pad ging ook nog een stukje door naar binnen[hihi].Gedeelde smart is halve smart moet je maar denken.Fijne dagen groetjes,Lean.

Marlieke zei

Sporten...heerlijk!!!! (vind ik dan),net als scrappen, haha. Klussen in en om het huis...dat is wat minder, hihi. Maar wat was het prachtig weer vandaag om (te helpen met) sporten. En wat je schrijft over die leeftijd: klopt helemaal! heel herkenbaar! :-D

Romy zei

Hé wat toevallig, ik had gisteren sportdag. Op de basisschool vond ik het altijd erg leuk. Iedereen was fanatiek en als er dan ook nog zo'n heerlijk zonnetje bij komt. Helaas zijn de meesten nu wat minder gemotiveerd, en dat verpest de hele sfeer toch wel een beetje.