maandag 11 mei 2009

Ik ben er weer!Ik moet eigenlijk al lang in mijn bedje liggen, morgen heb ik een lange dag...er ligt een hele stapel bestelformulieren op me te wachten die morgen allemaal verwerkt "moeten" worden maar ik wil jullie even laten weten dat ik weer aanspreekbaar ben haha. We zijn heerlijk een weekje weg geweest en we hebben genoten van al het moois dat zuid frankrijk biedt. Binnenkort plaats ik een verslagje van al onze belevenissen. Niet dat ze zo apart zijn hoor, helemaal niet, maar we hebben zoveel moois gezien. Ik heb maar 380 foto's gemaakt, da's niet slecht voor een weekje vakantie toch haha. We zaten dicht bij de gorge du verdon en daar zijn we natuurlijk heen geweest. Daar wilden we al jaren naar toe maar niet in de zomer, ivm. de drukte. Nu was het lekker rustig en konden we goed alles zien (al hoefde ik dat niet altijd hoor, 700 meter diepte is wel erg diep om naar te kijken).

foto genomen bij de gorge.


Nou vooruit, nog één foto, genomen bij een waterval...ik vind het leuk om te experimenteren met licht en maak graag landschapsfoto's.


Ik vind deze foto wel erg mooi geworden omdat ik de diepte in de foto terugzie...het was net een sprookjesbos, zo mooi.

8 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Welkom thuis! Fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie vakantie!Wat een schitterende foto's, dat belooft al heel veel voor de rest!
In ieder geval een heleboel inspiratie om te scrappen!

Het zal weer wennen zijn, maar: Werkse nog!

Lieve groetjes, Odetta

Romy zei

Welkom terug! Het is altijd heerlijk om er even tussenuit te gaan. Fijn dat julli zo hebben genoten. De foto's zijn prachtig. En...ook erg goed scrapbaar:)

Marlieke zei

Hoi hoi, wat fijn om te lezen dat jullie het zo goed gehad hebben! Ik vind je foto's ook echt al prachtig. Werk-ze met plezier (ik ben ook weer begonnen).

Groetjes, Marlieke

Tamara zei

lekker zo'n vakantie marianne en mooie foto's... vooral de laatste.. xx

Lean zei

intraHoi,leuk gehad zie ik en wat een mooie foto´s.Alleen daar ga je al voor op vakantie.Nou ,werkse en we gaan vast nog wel meer tegen komen van die mooie foto's.
groetjes,Lean.

Lean zei

intra hoort er niet bij dat was het woordverificatie?????

Anja (scrappie) zei

Welkom terug en het is wel duidelijk dat jullie genoten hebben. Die eerste twee foto's zijn al prachtig hoor hoef je niet te vragen hoe de rest is. Heerlijk even een weekje ertussenuit en nu weer met frisse zin ertegenaan. Laat die doos maar komen heb er zin in.

Astrid Zwaan zei

Wat een prachtige foto's Marianne, ik wist niet dat jij een weekje op vakantie was, maar zo te zien hebben jullie genoten.
Marianne nog bedankt voor je lieve woorden op mijn blog.
We spreken elkaar!!!!

Groetjes,
Astrid.