zaterdag 2 mei 2009

The Story


Ik heb zoveel plezier gehad toen ik deze foto's maakte. Lynn staat eigenlijk altijd mooi op foto's maar luc heeft er al op ontelbaar veel manieren opgestaan, maar maar één keer op een 'normale' manier haha. Toch kun je van deze foto's een leuke lay-out maken door dit het onderwerp van je lay-out te laten worden.
Gebruikte materialen:
-gaffertape

5 opmerkingen:

Romy zei

Wat een leuke story. Zo zie je maar, zelfs met foto's die je op het eerste gezicht niet perfect vindt, kun je een prachtige layout maken. Heel erg mooi met die rode accenten. Het hele plaatje klopt gewoon.

Lean zei

Je bloemen en blaadjes vind ik prachtig geworden.En ja jongens en foto´s hihih ik vind he juist leuk zo bij elkaar.Ze staan er maar weer moooi op .De lo is weer super!!.
Groetjes lean

Marlieke zei

Deze lay-out is ook weer heel leuk geworden! Luc lijkt mijn broertje wel ;-)Die staat dus ook nooit fatsoenlijk op foto's (behalve toen ik ze laatst maakte, hihi).

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Vrolijke lay-out. Dat Luc niet leuk op de foto staat, maakt het alleen maar minder statisch. Later lachen wij erom, zullen we maar zeggen. Je weet nooit wanneer deze foto's goed van pas kunnen komen. Bijvoorbeeld ooit bij de bruiloft van Luc!

Jol@nd@ zei

Hele leuke layout is het geworden en ook leuk om meerdere foto's op een layout te scrappen!!
Groetjes Jolanda