dinsdag 19 mei 2009

Toch maar, gemaakt door Designlid Mireille Gaspersz


Mireille heeft deze prachtige lay-out gemaakt met gebruik van het graphic 45 papier uit de communique lijn. De werkbeschrijving is gemaakt door Mireille:
Basis is het vel Communiqué - Society Page. Uit het vel Communiqué - Communiqué heb ik een smalle strook gesneden en deze links op de pagina geplakt. Vervolgens heb ik uit de vellen Communiqué - Classy Correspondence en Communiqué - On the Dot een groot stuk gesneden en uit het vel Communiqué - Typography twee kleine stukjes. Deze heb ik overlappend van elkaar opgeplakt. De journaling heb ik geprint op gelinieerd crèmekleurig papier. Rechtsonder heb ik met een cirkelpons een halve cirkel uit het papier geponst. De randen heb ik bewerkt met zwarte inkt en het stuk journaling heb ik onder de foto geplakt. De randen van de foto heb ik licht opgeschuurd met een vijl. Uit het vel Communiqué - Tags heb ik een aantal tags gehaald. Drie daarvan heb ik met een stukje touw aan elkaar gemaakt en rechts onderaan de foto bevestigd. Het strookje met de postzegels heb ik rechts op het stukje journaling geplakt en daarboven eveneens een tag. De hoofdletter "T" van de titel heb ik met crackle paint bewerkt. De rest van de titel is weer gemaakt met letterstickertjes. De zwarte cirkel met de "C" uit het vel met tags heb ik aan de randen een klein beetje omgebogen en op een uit gelinieerd papier geponste cirkel geplakt. De randen van deze cirkel heb ik een beetje gescheurd. In het midden heb ik twee knopen op elkaar bevestigd. Ten slotte heb ik nog een klein koperkleurig sleuteltje (een brad) bevestigd onder het bundeltje tags.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat een prachtige LO met een toch wel persoonlijke journaling. Mooi gedaan hoor. Ik geloof dat ik dit toch wel een lastige papierlijn vind om mee te werken, maar jij krijgt het super voor elkaar Speltherapie kan inderdaad hele goede resultaten opleveren, dus ik hoop dat de goede ontwikkelingen die je beschijft zich voortzetten. Succes!

Lean zei

Prachtige lo geworden en een mooie foto heb je gebruikt.
Groetjes,Lean

Romy zei

Ik vind de layout helemaal super! Prachtige foto heb je ook gebruikt. Ik heb de journaling ook gelezen. Van speltherapie heb ik nooit gehoord, maar ik geloof dat bepaalde psychologische hulp een goed effect kan hebben op kinderen. Zo te lezen werkt het al goed bij Tom. En anders, baat het niet; dan schaadt het niet, toch?!

Anja (scrappie) zei

Prachtig weer Mireille