woensdag 3 juni 2009

Blessed, ingezonden door Designlid Anja Curvers

Anja heeft volgens mij altijd een heleboel scrapmojo. Op een zwarte ondergrond komt het papier van Bo Bunny prachtig tot haar recht.
Dit is Anja's werkbeschrijving:
Als ondergrond heb ik een vel zwart cardstock gebruikt en met een witte pen een randje gedoodled. Aan de linkerkant een strook bo bunny alissa so cute maar dan de gestreepte achterkant gescheurd en opgeplakt. Hieronder is nog een randje te zien van het bo bunny alissa kissable ook met een gescheurde rand. Uit het vel bo bunny alissa so cute een paar bloemen geknipt en deze met foamtape opgeplakt. Twee vlinders gestempeld met stempels van kars op het bo bunny alissa spunky papier maar dan de blauwe achterkant en deze vervolgens uitgeknipt opgebold en met foamtape opgeplakt. Aan de onderzijde van de vlinders nog een strass swirl van prima marketing verwerkt.
In de rechterbovenhoek een rondje uitgestanst met een nestabilitie en de cuttlebug uit het bo bunny alissa kissable. Ook hier weer een bloem uit het bo bunny alissa so cute verwerkt en een vlinder dit maal gestempeld op het bo bunny alissa love you maar dan de achterzijde. Ook weer een swirl van prima marketing verwerkt.
Uit het bo bunny alissa ? zwarte achterkant een stookje geknipt en met de fiskars borderpons apron lace geponst. Dit eveneens gedaan bij een strookje van het bo bunny alissa so cute wederom de achterkant.
Tenslotte een strook bo bunny alissa love you genomen en hier de journaling m.b.v. de computer opgeprint.
Een hartje gestempeld op het bo bunny alissa spunky papier de blauwe achterzijde, uitgeknipt en met foamtape vastgezet een stukje wit waxkoord erdoor geknoopt.
Langs de foto zijn ook nog wat stiksteekjes getekend met witte pen.
De titel is gemaakt met witte foam thickers van american crafts.

3 opmerkingen:

Romy zei

Zo, jij gaat als een speer. Maar och, wat een schitterende layout weer. Hele mooie foto heb je ook gebruikt.

Lean zei

Zeker blessed,een hele mooie lo geworden.
gr,Lean

Marlieke zei

Het zwarte cardstock past heel erg mooi bij deze Bo Bunny lijn! geweldige LO!