dinsdag 16 juni 2009

Free Sprits, ingezonden door Designlid Anja Curvers

De werkbeschrijving is gemaakt door Anja:
Heb dit keer gekozen voor de een amerikaans formaat van 11 x 8,5 inch. (27,9 x 21,7 cm)
Als basis heb ik voor zwart bazzil gekozen en hierop weer een kleiner stuk wit cardstock gebruikt.
Aan de linkerkant is een strook van het Bo bunny alissa spunky maar dan de achterzijde gebruikt. Met een ronde pons heb ik een half rondje uitgeponst en hier kleine witte blommetjes van prima marketing op verwerkt. Het hartje van de blommetjes word gevormd door een zwart strasssteentje van een prima marketing swirl. In het centrum van het uitgeknipte rondje heb ik nog een rub-on van bo bunny alissa verwerkt.
De journaling is met een zwarte fineliner geschreven. Dan een strook van het bo bunny alissa so cute de gesteepte achterkant. Onderlangs de foto heb ik een strook van het bo bunny alissa spunky papier gevouwen als een soort harmonica en dit opgeplakt voorzien van een zwart lijntje.
In de rechteronderhoek zit een stuk bo bunny alissa love you maar dan de achterzijde.
Het geheel is nog afgewerkt met wat stempels en zwarte inkt. De hoeken zijn afgerond met een hoekpons en de titel bestaat weer uit zowel foam-thickers als ook vinylthickers. Heb de titel nog extra geaccentueerd met een zwarte pen.

4 opmerkingen:

Romy zei

Deze is ook prachtig. Erg leuk dat formaat ook.

Marlieke zei

Wat een bijzonder formaat! Wel een hele leuke LO!

Lean zei

Lekker zomers mooi geworden.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

De lay-out is schitterend. De foto knalt er heel erg goed uit. Een afwijkend formaat is juist heerlijk om mee te werken!