maandag 8 juni 2009

Zaterdag was geweldig


Zaterdagmiddag kwamen Romy en Odetta op bezoek. Odetta had ik natuurlijk al vaker ontmoet en ik vond het superleuk om ook Romy nu in het echt te ontmoeten. We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad. We hebben eerst gegeten en daarna hebben we een begin gemaakt met de workshop 'modern vintage album' die ik ze als bedankje aanbood, maar tussendoor moest er natuurlijk ook veel bijgekletst worden. Ik wil jullie allebei bedanken voor de gezellige en leuke dag en de lieve kadootjes. Ik werd veel te veel verwend, dat hoeft niet hoor! Uit het boek dat ik van Odetta heb gekregen heb ik al veel inspiratie gehaald...er is een verrassing naar jullie onderweg dames, hopelijk komt het morgen bij jullie aan.
Natuurlijk vergaten we foto's te maken en werd op de valreep deze foto nog gemaakt...ik voel me echt zo'n ukkie haha. Om half 10 's avonds heb ik Odetta naar het station gebracht maar eigenlijk waren we nog niet uitgekletst...ik geloof dat Henri wel uitgeput was van al ons gekakel haha.
Romy en ik kregen oa. dit prachtige wensdoosje van Odetta.
En van Romy kreeg ik heerlijke bonbons in een prachtig zelfgemaakt doosje.

4 opmerkingen:

Lean zei

Jullie staan wel heel mooi oprij van groot naar klein[hhaaahhaha].Leuk dat het zo gezellig was en een BEETJE verwennen dat mag.Gelukkig was er nog een zondag voor je fam.om bij te komen.
gr,Lean

Romy zei

Ik vond het ook geweldig zaterdag. Het was erg gezellig! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zaterdag sleehakken aanhad met hakken van ongeveer 6 centimeter, dus normaal gesproken ben ik een stukje kleiner, hihi. Ik ben blij dat jullie het ook leuk vonden. En ook van mijn kant komt er een kleinigheidje naar jullie beiden toe.

Marlieke zei

gezeloig gezellig gezellig, dat zijn volgens mij de 3 kernwoorden van afgelopen zaterdag ;-). leuk hoor!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Het was afgelopen zaterdag op zijn Brabants gezegd KEIGEZELLIG! Het was ook KEIGAAF om Romy in het echt te ontmoeten! Ik hoop dat Henri inmiddels van ons gekakel is bijgekomen. Ik ben zeer benieuwd naar jouw verrassing en ik ben erg blij dat het boek nu al zeer nuttig is! Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid! Het was weer heerlijk bij de familie Van de Klok!!! Lieve groetjes, Odetta