woensdag 22 juli 2009

versierd cd hoesje
Dit is de voorkant en achterkant van een cd hoesje dat ik voor Odetta heb gemaakt. Ze verwent me zo vaak met allerlei leuks, vandaar dit kadootje.

Het is een bestaand cd hoesje en de cover van het hoesje is van Sassafras Lass. Ik vind dit zo'n mooie kleur blauw. De stempels zijn van prima marketing, gestempeld met zwarte versafine inkt en deze heb ik ingekleurd met adirondackinkt en de nieuwe dew drops. Ze zijn onderling prima te mengen, ik heb dan ook maar 3 kleuren inkt gebruikt. Ik gebruik een transparante sheet of een acryl blok om daar de kleuren op te drukken en gebruik de waterbrush om alles in te kleuren (niet te netjes, het moet wel een beetje grungy zijn toch?). Daarna heb ik alles uitgeknipt en met koperkleurige cat's eye inktblokje de randjes beinkt. Het ticketstempeltje heb ik al heel lang, ik weet niet meer welk merk het is. Ik heb deze ticket 3 keer op bo bunny papier gestempeld, uitgeknipt en het papier flink gekreukeld. Daarna de randen en kreukels aangezet met de koperkleurige colorbox inkt en half achter de bloem geschoven. De achterkant heb ik op dezelfde manier gemaakt maar dan zonder de tickets.

4 opmerkingen:

Romy zei

Super gedaan!! Erg leuk die bloemen en tickets. Daar zal Odetta vast superblij mee zijn. Er staat trouwens een verrassing voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/07/wauw-3-awards-van-lean.html

Lean zei

Ooo wat een verwennerij mooi hoor.En er is werk aan de winkel nog meer Award hihihihihi,maar ook jij hebt ze verdiend.
gr,Lean

Marlieke zei

deze is ook leuk geworden!
Vond het echte rg gezellig gisteren! bedankt!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Dank je wel, voor de lieve verrassing! Dit hoesje met een inhoud om tijdens mijn vakantie van te gaan genieten is allermooiste hoesje wat ik heb! Ik heb het liefdevol geadopteerd!

Lieve groetjes, Odetta