maandag 28 september 2009

bijna 14 jaar geleden....

traden wij in het huwelijksbootje, en wel 29 september 1995. Wat is dat eigenlijk al een hele tijd, maar we zaten pas te rekenen hoe lang wij al een relatie hebben en dat is al ruim 20 jaar! Ik ken Henri dus langer wel dan niet...vreemd hoor! Om dit te vieren zijn we gisteren heerlijk een dagje met ons gezinnetje naar movieworld in duitsland geweest. We hadden twee kaartjes voor een tientje per stuk en nog twee kaartjes met een tientje per stuk korting. Dan wordt zo'n dagje weg wel heel erg leuk haha. Het was super. Het was geweldig weer, de attracties waren geweldig al merk ik dat ik ook geen twintig meer ben haha. Vroeger was ik een achtbaan niet uit te krijgen, nu werd ik misselijk. Wie weet hoe dat kan mag het zeggen, waarschijnlijk de ouderdom haha. Het was gezellig druk en het park bleef een uur langer open. De shows waren super en we hebben ons slap gelachen om de stuntshow terwijl lynn en luc ons maar vreemd aankeken. Maar ja, ze verstaan dan ook nog niet zo veel duits. Jammer genoeg stonden we daarna 2 uur in de file voordat we naar huis konden, door wegwerkzaamheden of een ongeluk. Maar ook dat mocht de pret niet drukken. Veel te laat lagen de kids in bed, maar dat mag wel voor een keertje. We zijn niet elk jaar 14 jaar getrouwd toch haha.4 opmerkingen:

Lean zei

Nou dat is zeker een tijd.Heerlijk hoor een dagje weg en zo´n dagje mag je best wat later naar bed..hihii.Mooie foto´s ook.
gr,Lean.

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Dat is inderdaad al een hele tijd. De laatste tijd hoor je vaak dat mensen al na een paar jaar uit elkaar gaan, dan is het toch prachtig om te zien dat jullie na al die tijd nog zo gelukkig met elkaar zijn.

Zo te horen hebben jullie een heerlijke dag gehad. En dat is een groot voordeel van (relatief) dicht bij de grens wonen: je bent zo in Duitsland of België:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag, Henri en Marianne!
Het is heerlijk om samen met de kroon van jullie liefde, namelijk jullie kinderen, een heerlijk dagje erop uit te gaan. Ook nog eens heerlijk weer! Wat wil je nog meer, zou je haast zeggen?! Dan ik zeg ik hierop het volgende: Nog veel huwelijksjaren in geluk en in goede gezondheid voor jullie allen erbij!! Groetjes, Odetta

Marlieke zei

Hee gezellig zeg! Uhm...alsnog van harte proficiat! Ik ben al een tijdje nietonline geweest en dan misje zulke dingen dus....

Jullie zijn op dezelfde dagals Maarten naar Moviepark geweest! Is dat toevallig!