woensdag 16 september 2009

De laatste lay-outs gemaakt door Designlid Mireille Gaspersz

Helaas heb ik niet zo'n leuk nieuws...Helaas heeft Mireille aangegeven wegens persoonlijke redenen te stoppen als Designlid. Natuurlijk vind ik dat heel jammer maar soms moeten keuzes gemaakt worden. Mireille, ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor de zeer prettige samenwerking en we spreken elkaar zeker nog regelmatig. Gelukkig stopt Mireille niet helemaal met scrappen dus misschien zien jullie hier nog wel af en toe een lay-out van haar hand.

Maar dit zijn dus haar laatste 2 lay-outs als Designlid.


Basis is de achterkant van het vel Ducks in a Row - Lullaby. Hierop heb ik in de linkerbovenhoek een stuk van de voorkant van hetzelfde vel geplakt. Uit het vel Cherry Hill - Recipe Box heb ik een groot stuk gesneden en dat gemat op wit cardstock. Dit heb ik half over het Lullaby-papier heen geplakt. Uit het vel Cherry Hill - Sunday Dishes heb ik een smalle strook gesneden en deze horizontaal opgeplakt, met daaroverheen een klein stukje van de achterkant van het vel Ducks in a Row - Splish Splash. Daaroverheen heb ik de foto geplakt, met aan de rechterkant een opvallende bloem. Deze kun je maken door allerlei rondjes dessinpapier van verschillende groottes op elkaar te plakken. De journaling is geprint op gelinieerd papier en in twee stroken gesneden. Eén daarvan heb ik boven de foto geplakt, en één onder de foto met daaronder een stuk rood/wit geruit lint. De titel is gesneden met de Silhouette en deze heb ik op een speelse manier opgeplakt, zodat hij een beetje past bij het letterpapier erboven.Basis is de achterkant van het vel Afternoon Tea - Chantilly Cream. Hierop heb ik allereerst aan de bovenkant wat donkerbruine glimmermist gespoten. Uit de vellen Afternoon Tea - English Breakfast, Afternoon Tea - Green Peony, Afternoon Tea - Spiced Plum (en de achterkant van dit vel) heb ik een aantal smalle stroken gesneden, die precies onder de foto's passen. Deze heb ik naast elkaar geplakt op een groot stuk van de achterkant van het vel Afternoon Tea - Green Peony. De randen van het groene papier heb ik met donkerbruine inkt bewerkt, zodat het iets meer opvalt t.o.v. het achtergrondvel. Uit donkerbruin cardstock heb ik met de threading water pons een randje gemaakt, dat ik onderaan het groene papier heb geplakt. Daarboven heb ik een takje Prima flowers bevestigd (Petite fleur vine aster). In de rechter bovenhoek heb ik wat knoopjes en strass-steentjes geplakt. De titel is gesneden met de Sihouette uit donkerbruin cardstock. Ten slotte heb ik links bovenaan nog een klein strookje uit het vel Afternoon Tea - English Breakfast geplakt.

7 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Heel erg jammer Mireille dat je stopt heb altijd genoten van je mooie lay-outs en hoop ook dat ik er nog wat mag zien in de toekomst. Bedankt voor al je inzet.

Lean zei

Zijn weer mooie lo´s geworden....jammer dat je stopt maar hoop nog eens wat leuke lo´s van je tegen te komen.
succes met alles,Lean

Romy zei

Wat jammer dat je stopt als designlid. Ik vind dat je een hele mooie eigen scrapstijl hebt. Vaak met veel laagjes en kleur. Zo zijn je laatste twee layouts ook weer top! Ik hoop dat je in ieder geval nog heel veel blijft scrappen. Veel succes met alles!

Astrid Zwaan zei

Jammer Mireille dat jij stopt als designer, Romy zei het al, een designer met een zeer eigen stijl....
Ik weet zeker dat een hele boel mensen je zeker zullen missen!!!
Ik wil jou heel veel succes wensen met alles!!!!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Oh, wat jammer dat je gaat stoppen, Mireille! Maar wat heb ik enorm genoten van je schitterende lay-outs en de foto's van je mooie kinderen. Maar met jouw laatste prachtige lay-outs neem je eervol afscheid als designlid! Ik hoop zo nu en dan nog iets van je mooie creaties te mogen zien. Veel succes en gezondheid voor de toekomst toegewenst! Groetjes, Odetta

Marlieke zei

Wat jammer om te lezen dat je gaat stoppen Mireille! je creaties waren altijd zeer mooi, zo ook deze twee!

groetjes Marlieke

Mireille Gaspersz zei

Dank jullie wel allemaal voor de ontzettend lieve reacties! Jullie komen vast nog weleens een LO van mij tegen op Marianne's blog hoor, want scrappen blijf ik zeker doen! :-)

Groetjes,
Mireille