vrijdag 4 september 2009

Laatste vakantiedagje

Eh...eigenlijk heb ik deze week stiekem al af en toe gewerkt, anders kan ik as. maandag meteen een 24 uursdienst maken haha, maar eigenlijk is dit mijn laatste vakantiedagje. Mijn dochter heeft de hele week genoten van de jeugdvakantieweek, dit is haar laatste middag en ze doet mee met de playbackshow. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan want ze was zo zenuwachtig, ze hadden helemaal geen tijd gehad om te oefenen, maar het komt vast helemaal goed! Luc is de hele week thuis en hij heeft heerlijk met zijn vriendjes gespeeld en samen hebben we veel spelletjes gedaan, harry potter 2 gekeken en veel geknuffeld. Volgende week begint de school weer. Van de ene kant is het ook wel weer fijn om in een ritme te zitten maar van de andere kant...lynn zit dan al in groep 8 en luc in groep 5. Ze worden zo snel zo groot. Heeft er iemand een tijdvertrager voor me?
Ik heb deze week lekker zitten frobelen, ik heb een supercool gordijn voor luc gemaakt, het is doorzichtig met een legerprint en hij is er heel blij mee (en ik dus ook haha). Ook heb ik een stoffen slinger gemaakt voor in het atelier...dan kan ik deze ophangen als ik een kinderfeestje geef. Verder heb ik veel gelezen en ik heb gisteren mijn foto's binnen gekregen. Deze ben ik in het vakantiealbum aan het plakken maar mijn foto-pagina's zijn op...moet ik zo meteen even bij gaan halen. Ik plak ze altijd op zwarte fotobladen die ik in een a4 multomap stop.
Ik ga nog lekker genieten van mijn 3 vrije uurtjes en mijn weekend (we hebben de hele maand feestjes, joepie) en vanaf maandag is MadeByMaly weer volledig geopend! Ik zit met smacht te wachten op alle leuke nieuwe spullen die ik besteld heb, ze komen hopelijk snel binnen en van American Crafts zijn er deze week een heleboel eyelets en brads binnen gekomen, natuurlijk zijn ze ook per stuk te bestellen!

4 opmerkingen:

Romy zei

Vakanties vliegen altijd zo snel voorbij...zo jammer. Voor mij voelt het alweer als een eeuwigheid geleden: ik ben nu alweer aan het aftellen tot de herfstvakantie *oeps*. Geniet er nog even van en een fijn weekend!

Marlieke zei

aaaahhh! Die tijdvertrager...die wil ik ook wel als iemand hem je aanbiedt! ;-) Ik ben gisteren en vandaag op school geweest om alle laatste voorbereidingen te treffen en ben eigenlijk nog niet klaar, maar ja, haha. Dus het dagelijkse ritme...dat heb ik alweer te pakken hoor, hihi.

De kids naar groep 5 en groep 8. Dat zijn, vind ik, hele leuke groepen om les te geven! Moet eerlijk zeggen dat 5-6-7-8 mijn voorkeur hebben, hihi. Wens ze veel succes maar vooral veel plezier van mij!

En jij natuurlijk weer heel veel succes en plezier met MadeByMaly!

Groetjes Marlieke

Lean zei

Snik snik dat was vakantie 2009 maar als je het maar leuk heb gehad ,dan zal je er weer tegen moeten kunnen....hahhhhaa.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Jammer, dat je vakantie alweer voorbij is! Back to reality. Maar voor ons is het ook weer heel erg fijn dat je weer terug bent. Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe spulletjes! Nog een heel fijn weekend toegewenst!