donderdag 24 september 2009

Nieuwe verslavingIedereen weet denk ik inmiddels wel dat ik een groot zwak heb voor de flow. Ik had pas een abonnement voor 3x en zit er nu aan te denken om een abonnement voor 7x te nemen. Dat wil heel wat zeggen, want ik ben helemaal geen 'abonnementenmens' (leuk woord voor galgje he haha). Maar sinds gisteren heb ik een nieuwe verslaving...lay's mustard and honey. In twee dagen tijd is er een hele zak opgegaan (en henri heeft één schaaltje gekregen haha). Nu denk je...twee dagen? Je had hem gisteren toch pas gekocht. Eh ja, dat klopt...ik zit nu aan de koffie met eh...chips dus haha. In tijden van liefde en herfstdipjes is alles geoorloofd toch?

Vroeger was ik helemaal dol op de cream and chives chips. Ik snoepte alleen maar dat (en zoute dropjes, niet tegelijkertijd natuurlijk, duh...). Maar toen veranderden ze de smaak en was ik mijn chippie kwijt. Ik heb hem altijd gemist, echt waar, maar deze smaak is bijna net zo lekker. Alleen jammer dat het een limited edition is. Zal ik toch maar vast een zak of 10 inslaan denk ik...

6 opmerkingen:

Lean zei

Zet achter deze 10 nog minimaal een 0 er bij..hihhiii snoepse!!!!
gr,Lean

Romy zei

Haha, gelijk heb je:) Smul er maar lekker van, want soms heeft een mens even wat heerlijks verdiend:)

joke zei

oh die heerlijke cream and chives,wat jammer dat die niet meer bestaan,bonbon bloc is er voor in de plaats gekomen,zal die nieuwe verslaving van jou eens proberen,
Genietse!!

Anoniem zei

ben erg benieuwd hoe die smaakt,ook maar eens proberen dan...
eet ze dan maar snel p voordat ze weg zijn ;)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Yammie! Klinkt erg lekker. Heel gauw maar eens naar de supermarkt! Ik vind deze combinatie (ik heb zelf een pot met mosterd en honing in de koelkast staan) zeer smaakvol.

Marlieke zei

Geloof dat je ons getipt hebt nu! Maarten en ik zijn ook zo dol op alle mogelijke honing-mosterd-combinaties! En chips gaan er hier ook altijd wel in dus............morgen boodschappen doen!! :-)

Ik zou zeggen: geniet ervan!