zaterdag 5 september 2009

Nieuwe Wedstrijd!

De vakantie is weer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe wedstrijd...
Deze keer is de opdracht...maak een lay-out met het nieuwe dessinpapier uit de prima marketing lijn "tropics en paradise city" of maak een lay-out met het nieuwe dessinpapier van Pink Paislee "Amber Road" . Je kunt deze papierlijnen vinden door op de linken te klikken.
Natuurlijk wordt je inzet ook beloond.

De winares mag 10 vel dessinpapier uitzoeken (m.u.v. het lace cardstock en het art stitches papier van Prima Marketing) wat in een brievenbusdoos verzonden wordt. Ik voeg er dan nog een bijpassend item bij. En van de nummers 1,2 en 3 wordt de lay-out met vermelding van je naam op de pink paislee of prima marketing pagina van de webwinkel geplaatst.

Je kunt je lay-out, een werkbeschrijving of materialenlijst en je naam en adresgegevens doormailen naar info@madebymaly.nl

Je kunt je lay-out inzenden tot en met 30 september 2009. 2 oktober as. maak ik de uitslag bekend.
Je mag je lay-out op je blog plaatsen, met bijschrift dat je hem voor de wedstrijd van MadeByMaly gemaakt hebt. Alle inzendingen worden hier en op de blog geplaatst.

2 opmerkingen:

Lean zei

Leuke wedstrijd en wat een mooie dingen weer in de webwinkel....zucht!!!!!!!!gr,Lean

Romy zei

Die Amber Road lijn...Yummie, wauw, supermooi! Ik heb hem meteen besteld, en dan ook nog een bijpassende wedstrijd. Beter kan haast niet:)