woensdag 2 september 2009

O een award! en nog één en nog....

Mijn blog- scrapvriendinnen hebben me zo verwend tijdens mijn vakantie....wat lief van jullie en ik ben er heel blij mee!

Van Lean, Romy en van Cora kreeg ik deze award, thanx girls! Lean maakt prachtige mini-albums, ze is de mini-album queen van Nederland en omstreken! Hier vind je haar blog.
Romy is nog jong maar ze is zo sociaal en zo lief en een scrapster in hart en nieren. Haar blog vind je hier.
En ook Cora is een fantastische scrapster en haar blog vind je hier. Van Marlieke kreeg ik deze award, ook al zo superlief en Marlieke...ik ben ook heel blij dat jij mijn blogvriendinnetje bent :-). Je kunt Marlieke's blog hier bekijken, ze heeft de allerschattigste vogeltjes...
En deze twee awards kreeg ik van mijn (blog-) vriendinnetje Odetta. Ook al zo lief en ik ben zo blij met deze awards. Neem ook maar eens een kijkje op Odetta's blog want wat zij maakt is zo inspirerend en zo echt 'Odetta'. Ik ben fan!

Bij de onderste award hoort een favorieten top 5, daar komt-ie:

1 Scrappen, dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en alle leuke (scrap-) contacten die ik heb gemaakt door het scrappen en bloggen

2Natuurlijk leuke dingen doen met mijn gezin, ik kan niet zonder ze en daar dan veel foto's van maken :-)

3 Het lezen van Flow, daar word ik altijd erg blij van, eigenlijk zowiezo lezen, ik lees erg graag, je kunt het eigenlijk wel een verslaving noemen.

4 Kijken naar programma's als so you can think you can dance, next top model, peking express, wie is de mol en musicals en films.

5 Luisteren naar muziek (eigenlijk zou ik dan ook net zo willen dansen als in 'so you think you can dance', maar omdat ik niemand een lachstuip wil bezorgen dans ik van binnen :-)))))

Ik voel me zo bevoorrecht en ben echt heel blij met deze awards en met jullie vriendschap. Thanx girls!

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Proficiat, proficiat en nog eens proficiat! Haha. Maar wel verdiend! Leuk om te lezen dit allemaal.

Ik zit ook alweer met smart te wachten op het nieuwe seizoen van Wie is de mol? het gonst al van de geluiden en geruchten, dus ik kan al niet meer wachten totdat de volgende serie begint! Maar we zullen nog even geduld moeten hebben....

Marlieke zei

ow...ik ben nog één PROFICIAT vergeten zag ik. Het was er één te weinig! Bij deze dus nog een proficiat erbij!

Romy zei

Gefeliciteerd met je awards! Je hebt ze echt verdiend met zo'n geweldig gave blog. Erg leuk lijstje heb je gemaakt! En ook ik ben flink verslaafd aan Wie is de Mol?

Lean zei

Gefeliciteerd met al je AWARDS,je hebt ze allemaal verdiend.Leuk lijstje heb je gemaakt...pppffff wie heeft dat eigenlijk verzonnen.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hartelijk gefeliciteerd met je zeer terecht verdiende awards! Het is altijd een feestje om jouw blog te mogen bezoeken. Het zit boordevol leerzame tips, inspiratie en goede productinformatie. Keep the spirit alive! Groetjes, Odetta