woensdag 30 september 2009

thank you so much kaartje, Prima Marketing

Deze kaart is gemaakt van een rest 'prima marketing - Paradise City Island Beauty' papier. Helaas zijn de kleuren van de scan een beetje flets.

De kaart is als volgt gemaakt. Neem een stuk dessinpapier 'prima marketing - Paradise City Island Beauty' van 15 cm hoog en 26 cm. breed. Vouw dit dubbel zodat een kaart van 15 cm. hoog en 10 cm. breed onstaat. Knip van hetzelfde vel het stuk met de cirkels uit, de bovenrand niet afknippen! en plak dit rechts op de kaart. Zo lijkt het net of de blauwe border rchtsonderaan de pagina doorloopt. Linksboven is een stuk verpakkingsmateriaal van de prima marketing bloemenranken gebruikt. Daarbovenop is een die cut label van Pink Paislee-amber road geplakt. Aan de linkerkant is een rub-on gewreven en onderaan het label ook. Deze zijn ook van Pink Paislee-Amber road. De vlinder is gemaakt met de cuttlebugstans en deze is bewerkt met een stukje keukenspons en 3 kleuren dew drop inkt, namelijk tea leaf, jumbo lava (hiermee is het randje beinkt) en oasis green. Daarna is alleen het middenstuk vastgeplakt, de vleugels zitten dus los, maar dat is niet te zien op de scan. De letterstickers op het label zijn van Making Memories.

De achterkant: Plak alleen de onder- en bovenrand van het dubbelgevouwen stuk vast. Onderaan is een die cut label van pink paisley-amber road opgeplakt. De onderrand heb ik afgesneden. Ook deze heb ik alleen aan de onderrand en aan de rechtse kant vastgeplakt. Tinkerbel is een raamsticker die ik ooit eens ergens heb gekocht. Linksboven heb ik nog een rub-on van Pink paislee-amber road gewreven. De blauwgroene label is van de achterkant van het prima marketing dessinvel tropics mango cherries. Deze heb ik uitgesneden met nestabillities stans 'labels four' De rand heb ik beinkt met dew drop jumbo lava. Op het label (dit is op de onderste foto goed te zien) heb ik een swirl gestempeld van de inkadinkadoset 'chandeliers'. Deze heb ik in twee kleuren dew drops beinkt, nl. spanish olive en oasis green. Zo lijkt het net of de swirl al altijd op het papier heeft gezeten. De letterstickers zijn weer van making memories.

5 opmerkingen:

SCRAP TALK zei

Heel mooie kaart! Prachtig hoe alles matched! Hier hou ik van!

Lean zei

Heel mooi gemaakt en wat een vrolijke kleuren.
gr,Lean

Romy zei

Wat een schitterende kaart. Hele mooie kleuren. De kaart straalt zo echt iets magisch uit.

Mireille Gaspersz zei

In het echt is hij nog mooier! En ik kan het weten, want ik ben de gelukkige ontvanger :-)) Heel erg lief Marianne, super bedankt!!

Groetjes,
Mireille

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Oh, wat een schitterende, dromerige kaart waar je naar blijft kijken!