maandag 28 september 2009

Wij zoeken gastdesigners!

WIJ ZOEKEN GASTDESIGNERS!!!
Helaas heeft Mireille ons designteam verlaten. Ik heb veel vragen gekregen: hoe gaan we dit invullen, komt er een wedstrijd voor een nieuw designlid of kies je zelf iemand?
We hebben dit besloten: we zoeken een aantal gastdesigners. Wil je graag gastdesigner zijn, maak dan een lay-out en een kaart of project in je eigen stijl. Gebruik hiervoor materialen die ook bij MadeByMaly te verkrijgen zijn. Maak goede foto's en mail deze samen met een werkbeschrijving naar info@madebymaly.nl.

WIE WEET BEN JIJ ONS NIEUWE GASTDESIGNLID.

Wij kiezen een aantal gastdesigners. Elke 2 maanden krijgt één gastdesigner een pakket met papier en enkele embellishments waar zij 2 lay-outs en een ander projectje mee maakt. Hiervan maakt ze foto's en mailt deze BINNEN 2 WEKEN na ontvangst van het pakket naar MadeByMaly. Wij plaatsen de lay-outs en het project in de webwinkel in de galerij, op onze blog en bij de papierlijn waarvan de projecten gemaakt zijn. Natuurlijk wordt overal je naam vermeld.Wij verwachten op onze beurt dat je een link naar www.madebymaly.nl op je blog plaatst. Natuurlijk mag je je eigen creaties ook op je blog plaatsen, graag met vermelding van deze link.

4 opmerkingen:

Lean zei

OK ik doe mee...hihihiii en wat ga ik maken stttt.
groetjes,Lean

Tamara zei

leuk en slim opgelost marianne.. wel even een vraagje, wat is de datum dat je wat ingezonden moet hebben?? xx Tamara

Romy zei

Wat een gaaf idee! Ik ben nooit zo van de designteams (bang dat ik af en toe niet een deadline kan halen), maar guest designer is wel een heel gaaf idee. Ik ga aan de slag om wat dingen te maken en dan stuur ik ze je op:)

joke zei

Wat een geweldig idee!!
Als je [nog] geen blog hebt,
heeft het dan zin om mee te doen?
Hoor het graag,
Groetjes van Joke.