zaterdag 5 september 2009

Zo veel leuks NIEUW!

Er is vandaag alweer zoveel leuks nieuw binnen gekomen en dat is nog maar een klein gedeelte van al het nieuws dat ik besteld heb...

Wat is nieuw binnen?

Deze prachtige camelot bloemen van Prima Marketing


Deze Glitter Spray Pearl ranken...ze zijn ook ontzettend leuk in combinatie met andere bloemenranken of met losse bloementjes die je op deze rank bevestigd.


En ook deze trellis roses zijn gewoon te mooi...Deze hele serie cherry blossom branches (+ nog een extra kleur) zijn in de webwinkel te vinden.En ook zijn er 4 kleuren van deze prachtige flutter vines binnen gekomen...er zitten prachtig gedetailleerde vlinders op de bloemenranken.

Er zijn 3 soorten (kleuren) van deze prachte mixed crystal swirls binnen gekomen.

En een heleboel kleuren hydrangea's. Elke set bevat ongeveer 72 bloemen in 3 formaten maar ze zijn natuurlijk ook in kleine setjes van 10 bloemen te bestellen.

En er zijn prachtige vellen dessinpapier binnen gekomen...ik ben er helemaal verliefd op, misschien jij ook wel. De bovenste 2 papierlijnen passen ook erg goed bij de onderste serie.
Je kunt al deze producten gemakkelijk vinden en bekijken via de 'nieuwe artikelen' pagina in de webwinkel. Klik hier om op deze pagina te komen.
Ook de Amber road lijn van Pink Paislee is binnen, zodra ik deze in de webwinkel heb geplaatst zet ik ze ook hier op de blog.

Geen opmerkingen: