dinsdag 27 oktober 2009

3 wenskaarten gemaakt door Designlid Anja Curvers met Prima Marketing

Anja, onze kaartenqueen heeft weer 3 prachtige kaarten doorgemaild om jullie weer een heleboel nieuwe inspiratie te geven:
Werkbeschrijving Love kaart:

Als ondergrond heeft Anja een kraft kaart van 13,5 x 13,5 cm gemaakt van Kraft cardstock. Het middengedeelte van de kaart met een embossingfolder van de cuttlebug geembosst. Met een inktblokje en bruine inkt het geemboste geaccentueerd. Diverse stroken uit het prima marketing papier paradise city island beauty eerst voorzien van bruine inkt aan de randen en toen opgeplakt. Met behulp van een ovale nestabilitie een scalloped ovaaltje gemaakt uit rood bazill cardstock. Ook nog langs het verticale strookje papier met een borderpons een randje rood bazill verwerkt.
Twee vlinders uit het papier geponst en op een restje papier love gestemepld. Een strik gemaakt met bedrukt organza lint.

Werkbeschrijving Hi kaart:
Als basis heeft Anja een vierkante kaart van 13,5 x 13,5 cm gemaakt van bazzill cardstock.
Een stukje prima marketing tropics papers waterfall van 12,5 bij 8 cm opgeplakt, daaronder een stukje prima marketing paper tropics waterfall maar dan de achterzijde opgeplakt. Dit eerst voorzien van een geponste rand.
De bloem is gemaakt van prima marketing papier tropics celery splash door wederom een drietal grotere en een drietal kleinere bloemetjes uit het papier te knippen beetje vochtig maken en dan verfrommelen. Dan laagsgewijs op elkaar plakken en in vorm "kneden". Op de grens tussen de twee stroken papier een wit kanten lint gestrikt. Verder versierd met thickers van american crafts, prima marketing parelswirls en chipboard vlinders.
Werkbeschrijving ronde kaart

Als basis heeft Anja een bloemenkaart uit wit bazillcardstock gesneden.
Deze heeft ze met de cuttlebug en een embossingsfolder geembost. Het geemboste gedeelte is geaccentueerd met rode inkt. Vervolgens zijn verschillende stroken van het tropics paper sweet apple opgeplakt.In het midden een trellis roses rose van prima marketing verwerkt en de kaart is afgewerkt met strass swirls van prima marketing en twee geponste vlinders. Congrats is gestempeld.4 opmerkingen:

Lean zei

zien er weer prachtig uit.De eerste zie ik niet maar bij blogger is het momenteel een puinhoop bij mij is er van alles verdewenen[uhhh hoop tijdelijk].
gr,lean.

Lean zei

hahahah nr 1 ook gespot.

Romy zei

Wauwie, wauwie...wat een mooie kaarten maak je toch, Anja. Ik vind ze stuk voor stuk om in te lijsten zo mooi.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Schitterende kaarten, Anja. Vooral bij de eerste kaart spat de romantiek er van af!!!