dinsdag 13 oktober 2009

A golden day, gemaakt met Prima Marketing

De ondergrond van deze lay-out is een vel 'prima marketing - fire and sunset (de achterkant)' . Hierop heb ik met afplaktape een soort van vierkant geplakt. Daaroverheen heb ik rode glimmermist gespoten, flink ruig. De afplakband heb ik verwijderd en ik heb op nog een paar plekjes glimmermist gespoten en heb daarna nog met iridescent gold glimmermist de stukken waar het plakband zat bewerkt. Daarna heb ik een verpakking van Prima Marketing swirls gepakt en deze beinkt. Deze heb ik over de glimmermist geplakt. Daaroverheen een stuk journaling van my little yellow bicycle en daarbovenop weer een 'ornate frame' van Heidi Swapp. Deze heb ik gesponst met gele en rode adirondackinkt zodat de kleuren van het papier weer in dit embellishment terugkomen. Op het witte gedeelte pakt de inkt niet. Deze blijft dus altijd wit. De strassswirl is van Prima Marketing. De letters zijn thickers van American Craft.

7 opmerkingen:

Romy zei

Wat een onwijs mooie layout. Heel mooie indeling en gaaf met die glimmer mist. De Gloss Glockner zijn wij een aantal jaar geleden ook geweest. Erg mooi om te zien, maar (bij ons in ieder geval) wel ijskoud (vooral toen we met onze korte broeken aan op de top in de sneeuw stonden, hihi).

Lean zei

Gaaaaaaf geworden en ook ik heb de Gloss Glockner mogen zien zo gaaf zomers sneeuw/ijs en ja toch wel koud.
gr,Lean

Romy zei

Er staat een award voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/10/award-gekregen-van-miranda.html

Cora zei

Hele mooie LO zeg!!!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

One golden lay-out! Schitterend!!!

Lean zei

Bij mij staat ook een award oor je op mijn blog.
gr,Lean

Anja (scrappie) zei

Hij is prachtig Marianne en wat jij zegt over de achtergrond bestempelen dat heb ik met glimmermist vind het iedere keer weer mooi als ik het bij iemand anders zie maar heb me er zelf nog niet aan gewaagd.