maandag 19 oktober 2009

Kadootje

Dit is een klein kadootje voor mijn schoonzusje...jullie hebben het denk ik al door he? We krijgen uitbreiding in de familie en dat vinden wij heel erg leuk. We hopen dan ook dat hij/zij straks vaak komt logeren. Het tasje is de verpakking van de Hydrangea's van Prima Marketing. Hierin zit eigenlijk een groen kartonnetje dat ik al op een andere lay-out heb gebruikt. Maar voordat ik dat deed heb ik hem eerst overgetrokken op papier uit de grow serie van my minds eye (blijft favoriet bij mij). De randjes heb ik beinkt.
Op de achterkant van het dessinpapier heb ik een journalingkaart van October afternoon geplakt. Onderaan zitten een paar bloementjes die ik van Odetta heb gekregen en bovenaan een uitgestanste vlinder. Het touwtje is een blauwe waxkoord.
Ok, deze foto is schandalig slecht maar als je je ogen half dichtknijpt zie je bovenaan een petaloo bloem met daarop een uitgestanste 'starburst' pons. Ik gebruik deze voor sneeuwvlokken, sterren en om meeldraden te maken. Daarbovenop zit nog een oranje hydrangea bloem, deze is ook in kleine setjes verkrijgbaar.


5 opmerkingen:

Lean zei

Ja hallo zeg ook nog je oog dichtknijpen.....dan zie ik helemaal niets meer hoor...hahahahahah.
Mooi kadootje en uhhh gefeliciteerd dat word vast heeeel gezellig.
gr,Lean.

Romy zei

Allereerst gefeliciteerd met je toekomstige nichtje of neefje. Hartstikke leuk! Ik heb zelf de mazzel dat ik in totaal 12 jongere nichtjes en neefjes heb en het is zo heerlijk om leuke dingen met ze te doen. Om over het foto's maken maar te zwijgen, hihi.

Anyway, je kadootje is heel erg origineel. Superleuk gedaan en mooi gebruik van die verpakking. Ik heb ook nog een paar van die verpakkingen liggen en wilde ze net weg gaan gooien. Maar nu ik dit zie, zal ik ze toch weer even uit de prullenbak moeten halen, haha.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Oh, wat een lief cadeautje en wat schitterend verpakt! Bijna jammer om dit uit te pakken. Maar geweldig dat er familie-uitbreiding op komst is en dat hij of zij zo welkom is bij jullie. Proficiat!

Anoniem zei

wat leuk,familie uitbreiding.
gefeliciteerd!
en wat leuk om de verpakking zo wat op te leuken zeg!

Astrid Zwaan zei

Gefeliciteerd Marianne, wat een super leuk idee om een nieuw leven zo'n warm welkom te geven.....