zaterdag 31 oktober 2009

Rak

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wie er allemaal op mijn blog komt kijken en wat je van mijn blog vindt. Mis je misschien nog iets, of juist niet. Daarom verloot ik een rakje voor degenen die in dit berichtje een reactie achterlaten. Je kunt reageren t/m aanstaande zondag.

21 opmerkingen:

scrapgirlmarianne zei

Hoi marianne,

Ik kom haast elke dag op de blogs die ik zowiezo volg en dus ook jouw blog.
ik vind het leuk dat je je nieuwe spullen laat zien en het werk van dt er tussen door.
Geeft mij weer inspiratie.

Groetjes Marianne

SCRAP TALK zei

hoy Marianne,
Ik kom ook dagelijks op de blogs die ik volg en dus ook op de jouwe! Ik vind het super dat er bij zowat alles een werkbeschrijving staat! Ik steek hier heel wat op bij jou!
Momenteel op mijn blog candytime!
Scrapgrtjs.
xxx
C.

femmoltje zei

Hey Marianne

Ik kijk altijd wel even op je blog.
Leuk om te lezen en om inspiratie op te doen..
gr femke

Scrapbookdoll zei

ik kom regelmatig eens langs om ideeen op te doen, je kan altijd leren van andere mensen
groeten
marie-anne

Lean zei

HHIIHII,je moet toch tenminste bij houden wie er allemaal gluren bij je op je blog.Ik vind het helemaal OK zo Gezellig ,creatief en inspirerend[en vast nog veel meer]
Groetjes,Lean een van je volgers!!!!!

Yvonne Rijk zei

Ik kom iedere week wel een keertje langs op je blog. Er staan altijd leuke en mooie dingen op. Vooral fijn vind ik het dat er een werkbeschijving bij staat. Vooral zo doorgaan.
Groet van Yvonne Rijk

Romy zei

Ik vind dat je een superleuke blog hebt! Sinds een tijdje heb ik aan de rand van mijn blog staan welke blogs zijn geupdate, dus iedere keer als ik merk dat je een nieuw berichtje hebt geplaatst, kom ik even langs. Jij, Anja en de mensen die hun creaties insturen, maken altijd prachtige dingen en dat maakt dit blog zo inspirerend. Wat ik ook erg handig vindt, zijn de werkbeschrijvingen en linkjes naar de webwinkel. Zo weet je altijd hoe je een bepaalde techniek kunt gebruiken en welke producten je daar voor nodig hebt. Ga zo door, zou ik zeggen:)

scrap4fun zei

Hoi marianne,je blog is heel inspirerend en het fijne is ook de werkbeschrijving die je laat zien.
En niet in het minst je spullen uit de winkel zijn fantastisch.

Ga zo door en veel succes!!!

Marieke zei

Hee hoi!

Ook ik kom bijna dagelijks even op je blog gluren... Vooral om inspiratie op te doen! Ook vind ik het erg handig dat je op je blog vermeld welke nieuwe spulletjes je in je webwinkel hebt. Erg overzichtelijk allemaal. Dusseh.. vooral zo doorgaan!!

Jol@nd@ zei

Ik vind ook dat je een erg leuke blog hebt!! Ik vind het ook altijd erg leuk als je iets uitlegd over een bepaald product!!

Groetjes Jolanda

Willie v.d. Wetering zei

Hoi Marianne,

Ik kom regelmatig op je blog. Veel inspiraties opdoen en dan weer verder. Ik wil nooit hetzelfde maken, dus een goede indruk is genoeg om zelf weer verder te kunnen.

Met vele scrapgroetjes,
Willie

bea zei

hé marianne,

ook ik ben een (zeer) regelmatige bezoeker van je blog. Ik ben altijd weer benieuwd wat er nu weer opgezet is...ik vind juist die grote regelmaat van nieuwe posts zo leuk en word dus zelden teleurgesteld door "oud nieuws" .
bij het lezen van je blog krijg ik altijd het gevoel van even bijkletsen..dus GA ZO DOOR !! Je brengt gezelligheid in huis.

hartelijke groetjes bea

Patricia zei

Hoi marianne,

Ik kijk vaak op jouw webshop en op je blog!! Ook heb ik meegdaan met de guestdesigner Call...

Ik zou zeggen Ga zo door!!
Het ziet er goed uit!!

Liefs,
Patricia

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hallo Marianne,

Ik kom uiteraard dagelijks op je blog om inspiratie op te doen en om van jouw techniekbeschrijvingen te leren. Voor mij ben je echt een kunstenares!

Groetjes, Odetta

L4a zei

Ik kom niet zo heel vaak op je blog, maar ik kom ook nauwelijks op andere blogs, de jouwe dan nog het meest, hihi.....
Je hebt ook al een paar keer iets geplaatst van me, wat ik onwijs leuk vond....en jouw lieve berichtjes doen me altijd zo blozen!!!

Marlieke zei

Jouw blog heeft van alles wat: uitleg van technieken / materialen, creaties van jezelf en van anderen, updates van de webwinkel...allemaal redenen om (als ik de tijd heb) je blog te bezoeken. Ga maar lekker door met je blog, want ik kom hier graag!

groetjes Marlieke

Marjon zei

Hallo Marianne,

Ik vind het leuk dat je bijna dagelijks je blog bij houdt. Het geeft mij altijd veel inspiratie. Ik vind het ook heel fijn dat je heel open bent in het delen van de werkbeschrijvingen van het werk dat op het blog staat. De technieken en layout rubrieken vind ik super.

Leonie zei

Denk dat ik niet de enige zal zijn die vind dat je een superblog hebt...veel ideeen doe ik er op, en ik ben ook heel blij met je superleuke winkeltje.

Groetjes Leonie

Esmé zei

Ik kom langs als ik inspiratie nodig heb, wat jammer genoeg de laatste tijd vaak is. Hier zie ik dan meteen nieuwe producten (meteen hebben). En vaak kom ik hier weg met leuke ideeën.


Groetjes,

Esmé

Marjolijne zei

Ik kom sinds kort regelmatig even spieken wat er allemaal weer geplaatst is. Ideaal vind ik dat je kunt zoeken op merk en zo heel gericht ideeen kunt opdoen. Verder vind ik de techniek-uitleg erg handig. Oftwel: genoeg om te zien, inspiratie op te doen en dan lekker zelf aan de slag te gaan!

Christa zei

hoihoi, ik kijk regelmatig naar je blog heb zelf al een paar keertjes bij je besteld, ik vind het altijd geweldig wat je maakt ga zo door xx christa