woensdag 25 november 2009

Go with the flow? Kaartje voor....

Oeps, het was eigenlijk de bedoeling dat dit berichtje pas zaterdag online kwam maar op een of andere duistere manier staat hij toch opeens online en krijg ik hem niet meer verwijderd. O well...dan maar zo.
Dit kaartje is voor een lieve vriendin van me. Op de achterkant van dit kaartje wordt de betekenis van deze zin uitgelegd.


Werkwijze kaart:
De ondergrond is de verpakking van de 'iron ons' van Prima Marketing. Prima Marketing verpakt zijn embellishments altijd zeer orgineel en je kunt deze dan ook vaak hergebruiken. Op de olijfgroene onderkant heb ik een stukje papier van Teresa Collins verwerkt. De randen hiervan heb ik afgerond met een hoekpons en beinkt met eggplant 'dew drop' inkt (dit heb ik ook met het groene achtergrondvel gedaan). Hiebovenop heb ik een 'invisible frame' van Heidi swapp gelijmd, die ik met behulp van een sponsje en de eggpplant dewdrop inkt beinkt heb. De witte gedeeltes lichten vanzelf weer wit op. De zwarte ornament rand is een black board-shape fleuristes en nog een los bloementje uit deze set. Deze heb ik onbewerkt gelaten en op een vel 'october afternoon - ducks in a row - peekaboo (de achterkant)' geplakt. Deze heb ik eerst uitgestanst met een nestabilitie uit de set 'scalloped circles large'. Als laatste heb ik de tekst opgeplakt met verschillende letterstickers waaronder de making memories tiny alfabetstickers.

5 opmerkingen:

Lean zei

Je hebt last van een online spookje,je kaartje is heel mooi geworden ze is er vast heel blij mee.
gr,Lean.

Romy zei

Supergaaf kaartje! En ik vind het zo leuk hoe je iedere keer de Prima. verpakkingen verwerkt.

Dora zei

Ook weer zo leuk en creatief, ik zie veel leuke ideeen hier, ben blij dat ik volger ben, anders zou ik al dat leuks missen!

Anja (scrappie) zei

Hi,hi, leuk kaartje hoor.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel erg hartelijk bedankt voor deze waardevolle blijk van vriendschap, wat ontzettend mega lief van jou!!! Lieve groetjes, Odetta