vrijdag 6 november 2009

Hanger gemaakt met Teresa Collins papier, Designlid Anja CurversO sjucht...wat mooi toch weer. Nou Anja, ik weet niet hoe je telkens weer zoiets geweldigs kunt maken maar je bent telkens weer een bron van inspiratie. Misschien moet ik ook wat meer gaan strijken (ik weet dat Anja haar inspiratie tijdens het strijken krijgt).
Dit is haar werkbeschrijving: Door op de linken te klikken kom je op de juiste pagina in de webwinkel terecht...en we hebben deze maand een superleuke aanbieding ivm. de verzendkosten! Kijk daarvoor hier.
Neem een stuk dozenkarton van 26 x 16 cm en "pel" dit.
Vervolgens snij je twee stroken uit het teresa collins friendship friends de achterkant en maakt een randje met een borderpons.
Hiertussenin een strook van het friendship taylors flowers.
De quote heb ik op wit cardstock uitgeprint en met stempels bewerkt. Uit een stuk friendship friends met de cuttlebug en een nestabilitie een label gestanst. Met een kleinere maat een randje gestanst uit lichtblauw cardstock. Hiervan de randen beinkt met zwarte inkt. Rechts achter de quote is een bingocard geplaatst. Links naast de quote een vierkantje uit het friendship mcKay's flowers verwerkt.
De bloem is gemaakt van muziekpapier en beinkt met zwarte inkt. In het hart van de bloem een chipboard flower charm geplakt.
Een swirl uit het taylor's flowers papier geknipt en onder de bloem verwerkt.
Een aantal friendship flower charms opgeplakt evenals een chipboard clock charm.
Tenslotte nog uit lichtblauw cardstock m.b.v. de mcGill takjespons een aantal takjes verwerkt.
Twee gaatjes in het karton gemaakt en een zwart fluwelen lintje erdoor geknoopt.


6 opmerkingen:

Romy zei

Nou, als je nog wat strijkwerk over hebt...stuur maar op:) Wat een geweldig mooie hanger. Het is ook supermooi papier en een hele gave combinatie zo met dat ribkarton.

Lean zei

Gaaf hoor!!!

SCRAP TALK zei

Prachtig! Heel mooie hanger!
xxx
C.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een sfeervolle hanger!

Dora zei

Schitterend! Dat karton is heel gaaf! Mooie kleuren!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel erg mooi gemaakt, Anja! Tja, met een gezin heb je altijd veel strijkwerk dus in het geval van Anja ook veel inspiratie. Tijdens het strijkwerk heb ik hier helaas geen last van.