vrijdag 27 november 2009

Kaartje, gemaakt door Designlid Anja Curvers

Anja heeft weer een geweldige kaart gemaakt. Ook de binnenkant is het bezichtigen meer dan waard. Morgen zien jullie een lay-out die ze ook al doorgemaild heeft en binnenkort komt ook nog een lay-out van Gastdesignlid Astrid Zwaan online. Zelf ben ik nog bezig met de adventskalender.

Dit is Anja's werkbeschrijving:

Neem als basis een vierkante kraft kaart van 13,5 x13,5

Teken aan de voorkant de vorm en knip hem uit.
Aan de binnenzijde een stuk october afternoon farm fresh hay barn iets kleiner dan de achtergrond geplakt. Hierop een stuk october afternoon farm fresh farmyard geplakt. Uit het october afternoon farm fresh root cellar een viertal bloemetjes geknipt en deze met foamtape opgebracht. De titel is met een rub-on gedaan die ik vervolgens met een bruine fineliner heb omlijnd.

Aan de voorzijde eerst een stuk october afternoon farm fresh south forty in de vorm van de kaart geknipt en opgeplakt. Hierop een stuk october afternoon farm fresh farmyard geplakt. Uit het october afternoon farm fresh hay barn twee gelijke stukken geknipt en opgeplakt.De titel is met een rub-on gedaan welke ik met bruine fineliner heb omlijnd. Twee bloemetjes uit het october afternoon farm fresh root cellar geknipt en met foam tape opgebracht. Aan de linkerzijde nog een stuk fluwelen lint aangebracht. Alle randen zijn nog met bruine inkt bewerkt.

3 opmerkingen:

Lean zei

Weer een mooi vrolijk kaartje geworden.
gr,Lean.

Romy zei

Echt een heel leuk kaartje! Zowel van binnen als van buiten:)

Dora zei

Een prachtige kaart mooie kleuren!