dinsdag 24 november 2009

Open dag 'web' winkel en aanbieding

Aanbieding van deze maand


November is voor de meeste mensen een dure maand...sinterklaas komt weer in het land en dat is allemaal heel erg leuk, maar meestal ook wel prijzig. Daarom verzenden we deze maand alle brievenbusbestellingen met een bestelbedrag vanaf 17 euro gratis. Dus ook de brievenbusdozen waarin tot en met 12 vel dessinpapier verzonden kan worden en nog andere artikelen zoals glimmermist, nestabilities, kleine paperpads, kortom alles met een dikte t/m ongeveer 2 cm.


Bestellingen via dhl pakketpost worden gratis verzonden vanaf 40 euro.
Vanaf 20 euro betaal je maar 3 euro verzendkosten!

Bestellingen via tnt pakketpost worden gratis verzonden vanaf 60 euro.
Vanaf 30 euro betaal je maar 3,75 euro verzendkosten!

Winkel/atelier geopend

Zaterdag 19 december is MadeByMaly geopend van 12.30-15.30 uur. Wij vinden het erg leuk als je een kijkje komt nemen in onze winkel/atelier. We zijn dan wel een webwinkel maar hebben wel een winkelruimte waar je heerlijk kunt snuffelen. Het is helaas niet mogelijk om via pin te betalen.

Als je zin hebt kun je deelnemen aan de crop. Je krijgt dan geen les maar je neemt je eigen project mee en we scrappen gezellig samen. De kosten van deze crop zijn 3,00.

Wil je deelnemen aan deze crop? Meld je dan aan via deze link.
Natuurlijk staan koffie en thee en iets lekkers voor je klaar.

Ook woensdag 16 december hebben we een crop. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Je kunt je aanmelden via deze link.

De dames die deelnemen aan deze crop mogen gratis deelnemen aan de crop van zaterdag 19 december. Dit graag wel even doorgeven via e-mail ivm. het aantal plaatsen.

4 opmerkingen:

Dora zei

Al mijn centjes gaan op aan andere voor 5 december, dus ik moet even passen:)

Romy zei

Wat leuk dat je een open dag gaat houden. Helaas woon je een stuk bij ons vandaan, maar in ieder geval heel veel succes met de open dag!

Marianne zei

O, dat klinkt erg leuk!
Dat weekend is alleen heel erg druk, maar wie weet....

Groetjes,
je naamgenootje

Marlieke zei

Wat een waanzinnig leuk initiatief Marianne! Al denk ik niet dat het me gaat lukken dat weekend, want dan hebben Maarten en ik een klein kindje voor enkele dagen, hihi.

Gr Marlieke