donderdag 19 november 2009

Prachtige adventskalender gevonden


Ik vond zojuist deze prachtige adventskalender op deze site.  Ik ben zojuist begonnen met een adventskalender voor de kids en heb wel een idee wat ik wil maar nog niet precies hoe het gaat worden. Maar ik heb zo'n idee dat deze foto gaat helpen om mijn idee tot een goed resultaat te krijgen. Maar ja, misschien wordt hij ook nog wel helemaal anders haha. Je weet het maar nooit he, als de inspiratie gaat borrelen.

Update: ik ben nu een uurtje aan het verzinnen, bedenken, bekijken, proberen en er borrelt vanalles, maar niets toepasbaars. O wacht...ik zit naar de foto hierboven te kijken en er borrelt weer een nieuw plan...eens even kijken of het toepasbaar is. Het probleem is nl. dat er snoepjes oid. in moeten kunnen en deze tasjes zijn daar te doorzichtig door en ik wil perse wit vilt gebruiken :-). Ik heb ook al geprobeerd doosjes op een canvas doek te maken maar als ik er dan 25 moet maken en het canvas moet bewerken dan ben ik kerst 2010 nog niet klaar, ik heb nl. ook nog een oude foto's in een modern jasje-album te maken (je moet het beestje een naam geven nietwaar?) Ik ga nog even aan de slag met mijn nieuwe plan...I'll be back haha.

3 opmerkingen:

Lean zei

Nou ik lees het al hihihi succes.
gr,lean.

Romy zei

Hihi, ja zaten er maar 25 uur (of 26) in een dag. Veel succes met het bedenken van leuke ideetjes.

Dora zei

Nou hij is wel erg leuk, ik heb ook al een paar van deze kalenders gezien, maar voor nu teveel werk, misschien voor volgend jaar. Als ik vandaag in de supermarkt het potje extra TIJD vind neem ik die voor je mee, ok:)