vrijdag 18 december 2009

Alvast hele fijne kerstdagen..

Joepie, het heeft gisteren zo heerlijk gesneeuwd. Ontzettend vervelend voor de mensen die met de auto de weg op moesten en moeten, maar ik was gisteren en vandaag toch al met de fiets en of je dan fietst of loopt...Lynn en ik zijn na school naar de kapper doorgelopen en vandaaruit weer naar huis en we hebben zo genoten. Ook vanochtend was het nog niet goed te fietsen en zijn we lopend naar school gegaan. Ik had wel de fiets meegenomen om deze als pakezel te gebruiken voor de boodschappen die ik daarna ook had gedaan. Maar ondertussen heb ik heerlijk genoten van de sneeuw. Helaas nog geen foto's gemaakt want door al het lopen en genieten heb ik nu een accuut geval van tijdgebrek. De laatste voorbereidingen voor de open dag moeten nog gemaakt worden (zou er wel iemand komen met al die sneeuw?), ik heb nog steeds geen bord voor in de tuin. Die staat al maanden op de planning, maar er staat nog heel veel op ons lijstje en het lijstje wordt wel steeds korter maar is nog niet op het punt: 'bord in tuin'. Ook de computer staat nog niet in het atelier. We hebben gisteren 3 uur gestoeid met 2 kastdeurtjes van de nieuwe (oude) stellingkast van Ikea die computerkast voor de kids was en nu mijn kast wordt. Toen alles geverfd was sloten de deurtjes niet meer goed. Na een paar uur ploeteren was henri het beu (ik was het al veel langer beu) en heeft hij de rasp gehaald en een stuk van een deur geschaafd en walah...hij sluit.

Vandaag dus geen lay-out maar een paar foto's. Wij zijn in de zomer naar scandinavie geweest (ons favoriete vakantie'land') en we waren daar op bezoek bij de enige echte kerstman. Deze foto hebben we als kerstkaart verstuurd. Kerstman zal het wel warm gehad hebben, het was toen 26 graden op de poolcirkel. We waren daar al vaker geweest maar wilden het onze kids ook graag laten zien. Nu hebben ze nog de leeftijd dat ze zich in magie in kunnen leven (en sommige mensen verleren dat gelukkig nooit, ik houd er van).

Met de nepkerstman durfden ze wel haha.


Ons statieportret bij de echte kerstman (ja je leest het goed, daar zijn we trots op). De kids vonden dat het allerleukste moment van de hele dag!

Ik wens jullie een heel fijn weekend, misschien tot morgen bij de open dag en anders tot het volgende berichtje.


Ik wil jullie ook alvast hele fijne kerstdagen wensen en een heel goed en creatief 2010!5 opmerkingen:

Romy zei

Ja, zo heerlijk al die sneeuw. Het fietst niet prettig, maar ja, je moet er iets voor over hebben;) Ik vind de zomerse kerstfoto's geweldig! En ook voor jullie alvast hele fijne kerstdagen! En veel succes met de voorbereidingen voor de open dag.

Marlieke zei

Wat een gave foto's Marianne! Vooral de laatste foto! Leuk zo met z'n allen!

Scandinavie is zooooo geweldig! Wij zijn ook alweer aan het kijken of we weer eens kunnen gaan.

Ook ik heb genoten (met al mijn kids) van de sneeuw! het maakte onze kerstviering van gisteren helemaal af! Alleen toen ik naar huis reed, ben ik even gespind met de auto, maar alles is goed, zowel met de auto als met mij.

Fijne kerstvakantie!

Groetjes Marlieke

Dora zei

Heerlijke die sneeuw, en nu is het toch koud, jij ook hele fijne dagen!
Die foto is erg leuk!

Lean zei

Veel succes met de open dag en een heerlijke kerst.
gr,Lean.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Geweldige foto's, vooral die laatste. In zomerkleding op bezoek bij de echte kerstman, hahaha! Rob & ik wensen jullie sfeervolle kerstdagen & een gelukkig, gezond en creatief 2010 toe!