woensdag 9 december 2009

Kaartje, gemaakt door Designlid Anja Curvers


En hier is weer een heus Anja kaartje. Anja heeft zo'n heerlijke eigen stijl en al haar kaartjes zijn zeer inspirerend. Ik ben zelf helemaal geen kaartenmaakster maar als ik haar kaartjes zie ga ik meestal ook aan de slag.

Dit is haar werkbeschrijving:
Als basis heb ik een 13,5x13,5 kraft kaart genomen en met de cuttlebug embossingfolder swiss dots van patroon voorzien. de randen zijn beinkt met een bruine inkt.


Snij een strook van het october afternoon farm fresh farm house papier en een strook van het october afternoon farm fresh root cellar. Deze laatste strook voorzien van een geponste rand met behulp van een borderpons. Uit een stukje geembost kraft een bloem gevormd en uit october afternoon farm fresh farm house een bloem gestanst. Uit october afternoon farm fresh chicken coop twee blaadjes gesneden. Alle onderdelen beinkt met bruine inkt en in laagjes opgeplakt. Het hart van de bloem is een transparante knoop waaronder een rondje van het october afternoon farm fresh root cellar zit.De bloemblaadjes en de blaadjes een beetje gevouwen en gekreukt. De transparante knoop is met behulp van een wit touwtje vastgeknoopt.

Een farm fresh journaling kaartje verkleind en van ronde hoeken voorzien met behulp van een pons ook hier de randen beinkt. Tensloote met behulp van stempels van inkadinkado de quote gestempeld.

3 opmerkingen:

Romy zei

Weer zo prachtig!! Lekker vrolijk ook.

Lean zei

Heel mooi vrolijk kaartje weer.
gr,Lean.

Dora zei

Prachtig kaartje weer, en ja als je de kaarten van Anja ziet dan wil je meteen aan de slag!