maandag 21 december 2009

Kaartje met embossingpoeder


Na de open dag hebben Lynn en ik nog heerlijk zitten scrappen. Zij heeft een stempelkaart gemaakt (deze plaats ik binnenkort) en ik heb deze kaart gemaakt.
De ondergrond is kraft cardstock. Hierop heb ik met een prima marketing stempel met stippen gestempeld met versamark inkt. Hierna heb ik embossingpoeder gestrooid ( seafoam) en deze verhit met de heattool. Hierop zijn 2 pagina's uit de making memories paperpad gebruikt. Op de rode pagina heb ik weer met versamark gestempeld. De stempel is van Inkadinkado uit de utopiary set. Weer bestrooid met embossingpoeder en verhit. De rechtse kant heb ik met een borderpons bewerkt. Ook heb ik nog een stukje muziekpapier verwerkt.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat gezellig zeg, lekker samen scrappen. Ook ik heb deze week met embossingpoeder gewertk. Zo leuk!!! Je kaartje is leuk geworden, ben zeker ook benieuwd naar de kaart van Lynn!

Romy zei

Ooh, dat boompje...echt te gek! Heel erg leuk kaartje. En ik ben benieuwd naar Lynns kaartje. Als ze het talent van haar moeder heeft geërfd, zal het vast schitterend zijn:)

Dora zei

Wat leuk gedaan, ik moet het nog proberen maar daar is deze vakantie voor om van alles uit te proberen!

Lean zei

heerlijk hoor samen scrappen .De kaart is heel mooi geworden..gave stempel.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Schitterend! En wat heerlijk voor je om zo lekker samen met Lynn lekker creatief bezig te zijn! Dat zijn de waardevolle momenten!