dinsdag 29 december 2009

Milking the cow, door Designlid Anja Curvers


Anja kan geen genoeg krijgen van de October afternoon lijnen (net als ik trouwens) en heeft weer 3 lay-outs voor MadeByMaly gemaakt. Vandaag zien jullie de eerste, morgen en overmorgen komen de andere lay-outs online.

Dit is haar werkbeschrijving, als je op de linken klikt kom je meteen op de juiste pagina's in de webwinkel terecht:

Als basis heb ik een vel cremekleurig cardstock (vanilla) genomen van 30,5 x 30,5 cm.
De randen zijn met bruine inkt bewerkt.
Een drietal stroken uit het october afternoon farm fresh farmyard, chicken coop en south forty gesneden. Ook deze eerst met bruine inkt bewerkt.

De strook uit het south forty papier heb ik trouwens ook nog van een rand voorzien met behulp van een borderpons. Uit een stuk groen cardstock heb ik een strook gesneden in dezelfde maat als het south forty en ook van een rand voorzien met de pons.
De stroken verspringend opgeplakt.
De foto is gemat op groen cardstock.
Uit het october afternoon farm fresh stickervel de groene strook gepakt en deze op de papierstroken geplkat.
Ook de journalingsticker komt uit dit vel evenals de koe en de tekststicker. De journalingsticker ook met bruine inkt bewerkt en met behulp van de computer de tekst erop geprint.

Uit het october afternoon farm fresh farmyard en south forty een aantal rondjes geknipt en ook met behulp van een spellbinder nestabilitie. Dze ook alle beinkt met bruine inkt.
Verdeeld over de pagina aangebracht.
De titel is gemaakt met thickers van american crafts en rechtboven in de hoek een wordsticker van october afternoon farm fresh gebruikt.

De koe is als extra accent nog omlijnd met een bruine fineliner.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat is-ie leuk geworden!

Romy zei

Je kunt niet alleen prachtige kaartjes maken, maar ook zulke mooie layouts! Dit is daar weer zo'n goed voorbeeld van. Vooral dat koetje vind ik er erg schattig bij staan.

Lean zei

Hij uhhhh zij dus zijn weer gaaf geworden.
gr,Lean.

Jol@nd@ zei

Wat een prachtige layout is dit geworden!!

Groetjes Jolanda

Dora zei

Een schitterende lo!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een geweldige lay-out en wat een geniaal idee om het woord cow te vervangen door de afbeelding van het koetje! Super gemaakt weer, Anja!!!