woensdag 2 december 2009

O kom er eens kijken...

...wat ik vandaag in de brievenbus vond...(dit al zingend lezen aub :-)), je ziet, ik ben al helemaal in de sinterklaasstemming haha.
Het begon eigenlijk een paar dagen geleden toen ik het 'do you go with the flow' kaart naar Odetta stuurde. Dit kaartje kun je hier vinden. Achterop het kaartje stond oa. een kado. Als bedankje (wat dus helemaal niet gehoeven had Odetta. Foei, maar ik vind het wel superlief en ben er heel blij mee) kreeg ik gisteren deze prachtige kaart in de bus. Sorry voor de slechte scan. Ik heb een nieuwe scanner en we zijn nog geen boezemvriendjes, maar dat komt nog wel als ik wat meer tijd heb om hem goed te leren kennen.

Een kaartje in mijn favoriete kleurcombinatie.

En vanochtend ontving ik een prachtig mini-album, zo mooi en zo prachtig gemaakt. Lynn en ik zaten echt met open mond te kijken toen ik de envelop open maakte. Ik heb de sneak even van Odetta's blog gehaald omdat ik het album niet ingescand kreeg.

Dit is een gedeelte van de voorkant van het mini-album en de binnenkant is al net zo om van te smullen. Ik ga eens heel goed nadenken welke foto's ik hierin ga verwerken. Mmmm...misschien ga ik onze trouwfoto's wel omzetten naar sepia of zwartwit en ga ik ze in dit album verwerken.

Ook zat er nog een verrassingszakje bij met oa. deze superleuke zelfgemaakte embellishments. Met een ronde pons, octoberafternoon papier, een knoopje en waxed koord kun je de leukste embellishments maken.
Ik had je al bedankt maar ik doe het ook nog even via de blog...Hartstikke bedankt meis...ik ben er echt superblij mee. Jou prachtige kaarten en mini-albums inspireren me altijd weer opnieuw.

6 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Wat gaaf en ontzettend lief zeg. Wauw prachtig hoor daar zul je zekers heel erg blij mee zijn.

Lean zei

Ziet er allemaal prachtig uit zeg.Jij bent daar zeker heeeeeeeel happy mee.
gr,Lean.

Romy zei

Wauw, jij bent verwend door Odetta. Supermooie scrapsels en de embellishments zijn ook al zo leuk. Daar zul je vast superblij mee zijn.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Graag gedaan:)! En soms is het heel erg leuk om toch op een goede manier stout te zijn, hahaha!

Dora zei

Wat enorm lief! En het ziet er echt super uit!

Marlieke zei

Heerlijk om dit berichtje te lezen! Leuk hoor! En de creaties zijn al even leuk en mooi!

Marlieke