maandag 14 december 2009

Sint


Hehe, deze lay-out is af...ik heb er deze keer flink op zitten zweten...niet omdat ik het zo moeilijk vond, hij was eigenlijk in een uur af maar omdat ik de  journaling rondom de foto had geschreven en toen met mijn wakkere hoofd de embellishments rechtsonder over de journaling had geplakt...handig hoor.
Vanochtend heb ik de tekst op een transparant geprint en deze links opgeplakt. Dat ging trouwens ook niet zonder slag of stoot want ik heb een nieuwe printer, de canon mp550 en wie weet hoe ik daar transparanten kan printen mag het zeggen. Het is me nu gelukt met veel kunst en vliegwerk maar dat moet natuurlijk veel gemakkelijker kunnen.

Gebruikte materialen:
- een dessinvel van basicgrey
- dessinpapier van Teresa Collins (de 'achtergrond' blokken)
- dessinpapier van My Minds Eye (de rechthoek met de scalloped rand)
- glimmermist candy apple om de chipboard letters en de grungeboard sterren te kleuren

De journaling is als volgt:
Je weet sinds een maand het geheim. Een kwebbeltante in je klas kon haar mond niet houden. Je zei tegen me dat je het echt wilde weten en was daarna erg verdrietig maar zag ook de voordelen...niet meer zwaaien naar sint maar de hele optocht achter de pieten aanlopen om snoepjes te vragen. Totaal? 1 kilo!!

(op de foto klikken is groter)


6 opmerkingen:

Lean zei

hahahah geeft niets hoor overkomt iedereen wel eens[VAAK!!!].
Je lo is heel gaaf geworden,kan je helaas niet helpen met de printer.
gr,Lean[stoeiend met een hek werk bloemen zitten al vast genaaid wat zei ik VAAAAAAAAAAAKKKK!!!].

Marian zei

zo!! Hij is wel heel gaaf geworden,hoor..!Ook heel leuk met die journaling om de foto heen..

groetjes,marian

Marlieke zei

Tja....dat soort 'handige' foutjes maken we allemaal wel! kan gebeuren en je hebt het wer prima opgelost, toch? Wel vervelend dat het printen niet lukte. ik heb geen Canon-printer, dus kan je niet helpen. Je LO is heel vrolijk en ik vind je journaling heel leuk!

groetjes Marlieke

Romy zei

Oh, dat zou echt iets voor mij zijn. En dat soort dingen gebeuren bij mij ook net als alles al muurvast zit... Je layout is in ieder geval erg mooi geworden!

Dora zei

Hij is wel erg leuk en de journaling is mooi!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Schitterende lay-out en wat een ontroerende journalling. Helaas voor jou heb ik een Hewlett Packard printer. Ach, iedereen heeft door het enthousiasme van die rare foutjes, die vaak door overijverigheid en overenthousiasme zijn ontstaan.