woensdag 16 december 2009

Vintage foto's

Tijdens de sinterklaasdagen had ik mijn schoonouders gevraagd of ze nog oude zwart-wit foto's hadden. "Nou, we hebben er een paar", zei mijn schoonmoeder. Dat was dus de understatement of the year. Ik heb er zo'n 100 meegenomen, allemaal van die heerlijk kleine ouderwetse foto's, en ben ze aan het inscannen. Af en toe kom ik echt juweeltjes tegen (vind ik dan he). Alleen heb ik ze in zwart/wit ingescand en nu krijgen ze een rasterformaat. Kan ik er weer 50 opnieuw scannen. Ach ja, zo blijf je bezig he, zucht. Maar eh...ikke is wel heel blij hoor!

Henri's moeder, henri's vader, henri's oma en henri's ome arnold die daar zijn vliegeniersdiploma krijgt.

Een prachtige oude foto (nu ja, als ik hem dan op als kleurenfoto ingescand heb dus) van mijn schoonvader.
Fijn joh, nieuwe printer/scanners. Ik zal toch het boekwerk maar eens gaan lezen haha.

Update: kijk, zo zijn ze goed. Nu heb ik ze als kleurenfoto ingescand. Wat een verschil...de inspiratie borrelt alweer volop...he verdorie, zijn de kids komende twee weken thuis. Nu ja...die plak ik dan maar achter het behang haha. Ik denk dat ik af en toe best wat uurtjes heb om lekker aan de slag te gaan.

7 opmerkingen:

Cora zei

HELEMAAL GEWELDIG DIE OUDE FOTO's!!!! mijn mam heeft zo ook nog een hele collectie!! echt super!!! daar kun je leuke dingen mee doen.... ik vind vooral die laatste errug mooi

Marieke zei

Super zeg!
Bij de eerste foto moest ik direct aan het boekje van Nijntje denken: "oom vliegenier" ! hihi

Veel plezier ermee! We zien ze vast en zeker nog wel eens voorbij komen!

Lean zei

gaaf die oude foto´s ja en een nieuwe printer vergt even wat aandacht...hhiihii.Kunnen de kinderen toch niets aan doen en met behang kan je ook heel leuk scrappen.
gr,Lean

Dora zei

Heel gaaf! Ik ben er ook mee bezig!

Romy zei

Wauw, die zijn geweldig. Prachtig altijd, die oude foto's. En als de kinderen nou heel lief buiten spelen in de kerstvakantie...heeft mama mooi tijd om te scrappen, hihi.

Anja (scrappie) zei

O zo mooi die ouwe foto's helemaal te gek zeg wat zul jij lekker kunnen scrappen.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een enorme schat, wanneer je zulke mooie oude foto's krijgt!