woensdag 6 januari 2010

Kaartje, gemaakt door Designlid Anja CurversIk weet niet hoe het bij jullie is maar ik ben een enorme fan van Anja's kaarten en dit prachtige kaartje is nu eigenlijk mijn all-time favorite (tot nu toe dan). Ik ben dol op dit blauw en vind de combinatie met het craft cardstock helemaal geweldig!

Dit is haar werkbeschrijving:

De basis is een kaartje van 11 x 11 cm., gemaakt van Kraft Cardstock.


Voor de voorzijde heb ik een verpakking genomen van een zak knopen van fancy pants (of autumn leaves) en deze nagetekend op het kraft papier en uitgeknipt. De hoeken van de binnenkant van de kaart zijn met een hoekpons gedaan.

Aan de binnenzijde heb ik een stuk october afternoon report card science fair iets kleiner dan de binnenzijde geplakt en ook voorzien van afgeronde hoeken. Rechtsboven en -onder zijn een drietal bloemetjes uitgeknipt uit het october afternoon report card bus route papier verwerkt en met foam tape verhoogd opgeplakt. Uit kraft met behulp van de mcGill takjespons wat takjes geponst en deze onder de bloemen verwerkt.

Aan de voorzijde een stuk october afternoon report card verwerkt. Een ovaal uitgeknipt uit de voorzijde en deze uitgesneden ovaal bewerkt met een stempel met versamark inkt en met witte embossingpoeder en de heattool. Met behulp van een nestabilitie een ovaal uit het ocober afternoon report card science fair gestanst en dit onder het kraft ovalltje geplakt.

Alle randen vervolgens geaccentuuerd met een zwarte fineliner.

8 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat een leuk kaartje zeg! Zie ik het nou goed dat het kaartje tegen een stuk dessinpapier aan gefotografeerd is??? (erg leuk overigens hoor!)

m@deliefjuh zei

ik hou hem in gedachten! erg leuk!

Lean zei

Heel mooi kaartje in super gave kleuren.
gr,Lean.

Romy zei

Ik ben het helemaal met je eens: Anja maakt supermooie kaarten. En dit kaartje is al helemaal te gek!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Een heel stijlvol en fris kaartje! Weer enorm super gedaan, Anja!

bea zei

wat een plaatje !! heel mooi..

Dora zei

Helemaal een Anja kaart, en ja ik ben er ook weg van!

Margot zei

dit is zeker een all time topper onder de kaartjes, supermooi!