dinsdag 12 januari 2010

Little boy, ingezonden door Gastdesignlid Jolanda Oudshoorn

Het is Januari en dat betekent dat we weer een nieuwe gastdesigner mogen verwelkomen. Deze maand is dan Jolanda Oudshoorn. Zij heeft het papier van de nieuwe Jenni Bowlin lijn en diverse embellishments toegestuurd gekregen en dit is haar eerste lay-out die ze met deze lijn gemaakt heeft.
De werkbeschrijving volgt onder de foto's. Als je op de linken klikt kom je meteen op de juiste pagina in de webwinkel terecht.De werkbeschrijving is geschreven door Jolanda:

Als basis heb ik gebruik gemaakt van een designvel Baby Boy bookprint van Jenni Bowlin en die heb ik gesneden 30,5 bij 30,5cm. En designvel blauwe stippen van jenni Bowlin heb ik gesneden in de maat 18 bij 21cm. Beide heb ik bewerkt met een edge distresser. Daarna heb ik met een zwarte pen kleine streepjes gezet om het papier met de maat 18 bij 21cm. De foto is 10 bij 15cm en is gemat op Vanille cardstock van 10,5 bij 15,5cm. Ook dit papier heb ik bewerkt met de edge distresser. Het papier plak je op het basis vel. Het journalingkaartje van Oktober Afternoon plak je een stukje over de foto heen. In het hoekje van het geruite papier stempel je een deel van de stempel van Prima Marketing Family. De titel zijn thickers en die zijn bewerkt met Diamond Glaze. De twee blauwe vlindertjes zijn van een pons van Martha Stweward Butterfly. Ook daar heb ik zwarte streepjes achter gemaakt. Van cardstock en uit een vel van Jenni Bowlin heb ik bloemetjes geponst met de pons van EK Succes, daar heb ik bloemetjes van Prima Marketing Roses doorheen gedaan. Als laatst heb ik steentje gebruikt die bij de stempel van Prima Marketing zaten.

9 opmerkingen:

Sonja Bekker zei

hoi,
wat een enorm leuke Lo is het geworden!!
de bloemetjes doen het ook erg leuk hierbij,
moet zeggen, Jolanda heeft een lief modelletje gebruikt
doet ook wonderen op een layout :)

liefs Sonja

Yvonne Rijk zei

Erg mooie lay-out. Leuke foto en dan deze mooie papierlijn is het een feestje toch om zoiets moois te maken.
Ben benieuwd wat Jolanda nog meer voor ons in petto heeft.
Groet van Yvonne Rijk

Dora zei

Ow wow schitterend!

Margot zei

wat een prachtige lo! heel schattig die bloemetjes!

Lean zei

Heel mooi gemaakt Jolanda succes met je volgende project.
gr,Lean.

Romy zei

Oh wauw, echt supermooi! Hele lieve kleurtjes en je broertje ziet er heel schattig uit op de foto!

Anja (scrappie) zei

Prachtig zeg heel erg mooi en het grappige is dat we hetzelfde idee hadden met die "staartjes " van de bloemen. Heb ze ook verwerkt op een kaartje.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Adembenemend vertederend! Schitterende lay-out, Jolanda!

Astrid Zwaan zei

Heel mooi Jolanda, prachtige papierlijn van Jenni Bowlin heb jij gekregen om mee te werken.
Ben benieuwd naar jou volgende projekt....

Astrid.