zondag 31 januari 2010

Sweet dreamer, gemaakt door mezelf :)


Julie hebben afgelopen weken zoveel ingezonden dat ik bijna geen kans kreeg mijn eigen lay-outs te plaatsen haha. Maar hier is er weer eentje. Deze is voor Lynn's album. Ze is zo'n heerlijke dagdromer en ik hoop dat ze die gave nooit verleert. Als je op de bovenste foto klikt kun je de quote lezen. De foto is gemaakt tijdens onze zomervakantie in scandinavie vorig jaar.

Ik gebruik eigenlijk nooit papier uit één lijn of van één merk. Ik ga gewoon met mijn foto langs al het papier en wat ik er leuk bij vind passen haal ik eruit. Dan maak ik een keuze uit de lijnen en zo kom ik dan aan mijn papierkeuze. De kleuren heb ik vaak al wel in mijn hoofd (iets met blauw meestal op het moment haha).

Materialenlijst. Als je op de linken klikt kom je automatisch op de juiste pagina in de webwinkel terecht.
De achtergrond is Dessinpapier van Cosmo Cricket uit de everafter lijn (mijn alltime favorite lijn)
Ook het grijze vlak komt uit deze lijn.
De mat om de foto is uit de Passport lijn van Making Memories. Ik heb de rand aan twee zijden van het papier losgeknipt en de mat op maat gesneden. Daarna heb ik de groene rand met een beetje puzzelen aan de overige 2 zijden van de mat weer vastgeplakt.
De uitgeknipte bloemen komen van het vel 'fashionista - en vogue' (de achterkant) van Graphic 45. Deze gebruik ik momenteel vaker op mijn lay-outs. Uit dit papier heb ik ook de vlinders gestanst.
De uitgestanste rondjes komen van de kleinste maat nestabilitie stans en is van 'scrap within reach-raspberry lace'. Hierop heb ik 3 medium brads bevestigd. De streepjes links zijn van 7gypsies papier.
De speld is van Making Memories-garment pins en de token is van Tim Holtz en ze heten philosophy tags.
De titels is gemaakt met thickers en de quote met mini-alfabet stickers. Deze quote kon helemaal uit één set gehaald worden en dan heb ik nog heeeeeel veel letters over. De achtergrond is gestanst met een nestabilitie stans.

7 opmerkingen:

Lean zei

Heel mooi geworden JE lo.De foto vind ik ook zo gaaf.
gr,Lean.

Romy zei

Wauw, zo mooi zoals je alles gecombineerd hebt. Het vormt zo een heel mooi en rustgevend lootje. Geweldig!

Dora zei

Heel veel details en toch zo mooi rustig chapeau! Een prachtwerk!

Marlieke zei

Zuxht......wat mooi toch weer. De foto is op zichzelf al heel erg mooi! Wat je ermee op de Lo gedaan hebt, maakt het alleen nog maar mooier. Een mooie Lo voor het album van Lynn!

Anja (scrappie) zei

Supergaaf Marianne.

Wendy Schoonhoven zei

Prachtige layout zeg, en wat lief dat je dochter zo'n dromer is. Hopelijk blijft ze dat nog even...groetjes, Wendy.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Een schitterende lay-out om bij weg te dromen!