dinsdag 16 februari 2010

Carnaval en 2e plaats...

Waarom staat mijn dochter Lynn zo te stralen?? Haar vriendje Bas staat op de Prinsenwagen! Ze hebben al iets speciaals vanaf groep 1 en ze kunnen het erg goed vinden samen. (van mijn lieftallige dochter moet ik NU stoppen met schrijven en aangezien ik een hele brave mama ben doe ik dat ook snel haha).

's Maandags was de kinderoptocht. Henri zucht net voor de optocht telkens weer...nu doen we het nooit meer (er zit nl stiekem elke keer erg veel werk in)  maar als we dan hun koppies tijdens de optocht zien denken we stiekem al aan volgend jaar...Dit jaar waren ze robots en de leus was...het loopt gesmeerd.
Luc's grootste hobby...iedereen onderspuiten met olie (spuitserpetine)...gelukkig voor het publiek bevroor de spuitserpetine.
Het was erg druk tijdens de optocht. Dit was een van de rustigere gedeeltes. Er deden 260 kinderen aan de optocht mee.
Lynn en Luc hebben de tweede prijs gewonnen! Vorig jaar (met de cars wagen...we trekken de car(s)) wonnen ze de derde prijs.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Leuke foto's!! En een leuk verhaal, haha! Vorig jaar derde, nu tweede....volgend jaar dus eerste?! Toch nog een jaartje helpen hoor papa en mama! Heel leuk om te zien! (wat krijgt Lynn trouwens toch al een volwassen gezicht zeg!)

Lean zei

wauwwwwwwwwww dat gaat goed zeg nog een keer paps dan worden ze eerste...Ze zien er ook wel heel TOF uit.Mooie foto's ook.
p.s. dit word als het goed gaat mijn 3 blog reactie voor vandaag....YESSSSSSSSS sssttt!!!!
gr,Lean[optocht is hier net klaar.

Romy zei

Dat klinkt goed, Lynn:) Maarreh sstt...uit ervaring weet ik dat je dat soort dingen beter nóóóit aan moeders kan vertellen, hihi. Gefeliciteerd met jullie tweede plek...heel erg verdiend met jullie prachtige kostuums! En nu, voor volgend jaar, op naar plek nummer 1!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hartelijk gefelicteerd,super!!!! En wat een mooie foto's (dan heeft mams ook nog wat te doen, hihihi).