dinsdag 2 februari 2010

Destination Found

Deze foto is gemaakt in Noorwegen, op een zijweg van weg 55, ook wel de Sognefjellvegen genoemd. We kwamen weer op een geweldige plek uit. Lynn heeft deze foto van me gemaakt. De journaling vertelt het gevoel dat ik heb als ik in de bergen ben (ondanks mijn enorme dieptevrees, zie een paar lay-outs terug, de 'overwinning?' layout. Als je op de foto klikt zie je hem in het groot.

Dit is de tekst:
I love you not only for what you are but for what I am when I'm with you.
I love you not only for what you have made of yourself but what you are making of me.
I love you for the part of me that you bring out.

De uitgeknipte bloemen zijn allemaal uit graphic 45 papier. De gekleurde bloemen heb ik geknipt uit het vel 'fashionista potpourri' http://www.madebymaly.nl/Fashionista---Potpourri--N_art_6140.html en de zwarte bloemen uit het vel 'fashionista-en vogue' (de achterkant) http://www.madebymaly.nl/Fashionista---En-Vogue--N_art_6132.html.

De journaling is gemaakt met kleine alfabetstickers. Door ze een beetje slim te gebruiken kun je echt heel veel woorden uit één set (2 vellen) halen. Dit is de tweede lay-out waarin ik nog steeds de eerste set gebruik. Het woord 'you' is de letter 'u' geworden en het woord 'for' is geschreven met het cijfer 4 (net zoals prince deed). Een omgekeerde 3 is een e, een omgekeerde w een m en een omgekeerde u een n. En met een goed gemikt streepje met een zwarte pen zijn er nog veel meer letters te veranderen.

De titel 'destination found' is een gedeelte van een transparant frame van 'my little yellow bicycle'. http://www.madebymaly.nl/Clear-cuts-traveler-frames--N_art_6230.html
De vlinders zijn stansjes. Ik krijg de ponsen zelf binnenkort weer binnen maar je kunt ook losse stansjes bestellen. Kijk daarvoor hier.

Zoals wel vaker heb ik verschillende papierlijnen door elkaar gebruikt.

8 opmerkingen:

Jolanda zei

Heel gaaf! Veel mooie details en heerlijk om verschillende merken te mixen. Doe ik ook graag. De journalling is erg mooi en de foto ook.

Marlieke zei

Ik heb acute heimwee!!! Haha! (jij kent mijn gevoel wel! En de oorzaak van die heimwee??? Jouw prachtige layout!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Alles aan deze lay-out is mega mooi, zucht ...... I love your work, girl!

Lean zei

Heel mooi geworden super foto en een gave titel.
gr,Lean.

Astrid Zwaan zei

Wat een gaaf layout Marianne, super gewoon, de bloemenrank aan de zijkant vind ik helemaal geweldig!!!

Waar haal jij al die tijd vandaan, bij mij komt er gewoon niets uit mijn handen en als ik dan eens lekker bezig ben zijn mijn materialen op.....

Romy zei

Wat prachtig mooi en sprookjesachtig. Super!

Dora zei

prachtig werk, en ik heb ook wel een beetje angst, niet voor hoogtes wel bij afgronden ieks!

Maryke zei

Super gaaf geworden!