donderdag 4 februari 2010

Mini-album winter efteling

Dit mini-album...ik durf het bijna niet te zeggen...maar het heeft een half jaar geduurd voor het af was. Telkens als ik even tijd overhad werkte ik eraan en nu is het dan toch helemaal klaar (op de bindringen na).
foto 1. De basis is een 'my edgy album -licorice' maar ze zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar. Het licorice album vind je hier. Al het papier is van My Minds Eye uit de Grow lijn. De letters op de voorpagina zijn letters van my little shoebox. Het muziekpapier komt uit een muziekboek. De letters zijn chipboardletters en deze zijn bewerkt met pine needles cracklepaint. Daarna heb ik op 'strategische plekken' nepsneeuw aangebracht. Dit is gewoon witte liquid pearls, ze geven een prachtige glans. Alle randen van het boekje zijn bewerkt met cracklepaint.
foto 2. Hier zie je een detail van de titel.
foto 3. (klikken is groter) Dit zijn de eerste 2 pagina's van het album. De 'sterren of sneeuwvlokken' zijn stansjes. Je kunt de pons hier vinden en de stansjes hier. De punten van de starburst stansjes zijn bewerkt met liquid pearls. De tekst is gemaakt met een labelmaker.
Foto 4. De starburst stansjes zijn hier gebruikt als hart van een bloem (uitgeknipt uit dessinpapier). Ook hier zijn de puntjes weer aangezet met liquid pearls. De blaadjes komen van deze stans.
foto 5. Deze blaadjespons kun je hier vinden. Op het gestippelde papier heb ik een randpons losgelaten en wel de threading water pons.
foto 5.
foto 6.
foto 7.
foto 8. De rondjes zijn gemaakt met de liquid pearls. De vlinders zijn stansjes.
foto 9, de laatste pagina. Alle efteling figuren hebben een lekkere warme jas aan. De bloem linksonder is een nieuw soort pons. Eerst stempel je met één van de 3 stempels en daarna pons je deze stempel uit.
foto 10...een detail van de 'stamp and punch' pons 'flower'.  Ik heb het hart met wat stickles versierd.

8 opmerkingen:

Lean zei

GAAAAFFFFF geworden Marianne het papier past er ook super mooi bij.
gr,lean

Romy zei

Het mag dan even tijd hebben gekost, het is wel een supermooi album geworden! Prachtige details en perfecte kleuren...ze staan supermooi bij de jassen van Lynn en Luc.

Dora zei

het is een prachtalbum geworden, wauw zeg!

Marlieke zei

Hoi Marianne, je album ziet er schitterend uit! at heb je moie details aangebracht!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een schitterend mini-album. Gaaf gemaakt, Marianne! Op zo'n manier heb ik op een sprookjesachtige wijze toch nog van de Winter Efteling kunnen meegenieten!

Maryke zei

Hij is prachtig geworden! De letters van de titel zijn ook super!

simone zei

heel mooi geworden, en zoals wij hier in brabant ook zeggen.
"goei werk heeft tijd nodig"hihi
groetjes Simone

carlies zei

wat een super leuk album leuk
de titels

groetjes carla