dinsdag 23 maart 2010

Bedankkaart, gemaakt door Gastdesignlid Odetta DonnersOdetta heeft een prachtige bedankkaart gemaakt. Hoe langer ik er naar kijk hoe meer details ik ontdek. Door op de foto te klikken zie je een grotere weergave.

Dit is haar werkbeschrijving:
Neem 1/4e van het cardstockvel Gemstone in de kleur Jasper (bruin). Distress dit met Tim Holtz Distresser. Neem stukje met een leuk tafereeltje van het Prima Marketing Pastiche designvel "Heartstrings". Distress dit stukje ook, maar dan alleen de bovenkant en de zijkanten. De onderkant bewerk je met een Martha Stewart borderpons. Maak door middel van rijgaren stiksteekjes rondom dit stukje. Bewerk de vlinder van het verrassingsdoosje met Ranger "Glossy Accents" of paperglaze. Stempel een tekstje, hier is dit het woord "Surprise" op een stukje papier, scheur dit uit en plak dit op het verrassingsdoosje. Voorzie dit stukje ook van een Pastiche pebble.


Plak eerst een stukje van de achterkant van het Pastiche designvel "Seaside" op de kaart en plak daarna het bewerkte stukje "Heartstrings" erop.

Stempel met VersaFine inkt in de kleur sepia met de stempel "Thanks for ....." van Inkadinkado op een stukje papier en wanneer dit droog is, knip je dit uit. Geef met behulp van een brad de optie aan. Plak het met foamtape vast op het stukje designpapier "Seaside". Daarna plak je twee knoopjes hieronder.

Als laatste plak je de stansjes o.a. "leafs "op de kaart. Neem 2 Prima Marketing "Painterly Petals Hydrangeas"-bloemetjes in de kleur tan (mini set 28 in de webwinkel) en steek hier door een mini roosje. Steek het draadje van het roosje weer terug naar boven door de twee ander bloemetjes. Krul het draadje van het roosje door het om een tandenstoker of saté-prikker heen te wikkelen. Hang hier een mini-labeltje (met je naam erop) aan.


4 opmerkingen:

Jolanda zei

wat een mooie kaart weer!!!Super Odetta!

Romy zei

De 'surprise'-tekst past perfect bij het plaatje. Prachtige kaart!

Lean zei

Heel mooi met heel veel gave details.
gr,Lean.

Marlieke zei

Er is inderdaad heel veel te zien! Ik geloof dat ik de kaart inmiddels als drie keer rond gegaan ben met mijn ogen en steeds toch weer nieuwe details zie. Mooi gedaan!!