donderdag 11 maart 2010

Betoverend mooi, gemaakt door Gastdesignlid Odetta Donners met Prima Marketing


En dit is Odetta's 2e lay-out, je ziet dat je met Prima Marketing echt niet altijd in een vintage stijl hoeft te scrappen.

Dit is haar werkbeschrijving:
Als basis heb ik een Bazzill Cardstock "Hillary" (groen) gebruikt. Hierop heb ik een strook van de achterzijde van het vel designpapier Prima Marketing "Pastiche" Love Letter gebruikt. Een stukje daar overheen de helft (horizontaal) van het designpapier Prima Marketing "Pastiche" Vintage Garden. Dit paste geweldig bij de foto, die overigens door mijn vader gemaakt is, want de contouren van een waterlelie komen hierin terug. De linkerhoek is met beleid ingeknipt. Hierin zit de gematte foto (Bazzill Cardstock Bubblegum) gedeeltelijk ingeschoven. Nu komt de foto helemaal tot zijn recht. Op deze strook designpapier zit een journalspot die ik voorzien heb met echte stiksteekjes. De tekststempel komt uit mijn privé-collectie stempels. Ter decoratie heb ik een headpin met wat lintjes en een bedeltje in het papier gestoken. Voor een zacht effect is de rand bewerkt door middel van een Martha Stewart borderpons. Dit titel "Betoverend Mooi" is gemaakt met American Crafts "Daiquiri" foam thickers (roze) en de eerste letter van ieder woord van afgestijld met plakparels.
Op deze detailfoto zie je goed hoe de foto achter de swirl is geschoven. Je kunt alle foto's vergroten door erop te klikken.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Graag zou ik ook de woorden 'betoverend mooi' willen gebruiken om daarmee te zeggen dat ik deze LO prachtig vind!

Romy zei

Niet alleen de layout is betoverend mooi, maar de layout zeker ook. Prachtig!

Lean zei

Heel mooi geworden heerlijk die waterlelie was het maar weer zo ver.
gr,Lean

Astrid Zwaan zei

Geweldig Odetta.....
Ik krijg gewoon zin in de zomer als ik naar jou layout kijk.
Toppie!!!!

Jol@nd@ zei

Wauw!! Prachtige layout!!

Groetjes Jolanda