vrijdag 19 maart 2010

Het leek zo leuk, gemaakt door Lynn (mijn dochter)Lynn heeft een tijdje niet zoveel om scrappen gegeven. Ze had het te druk met transformeren naar een puber. Maar nu is ze helemaal 'back to business' en mag ze van mij zelf lay-outs maken voor in haar grote scrapalbum. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen en dinsdagmiddag hebben wij de hele namiddag en vooravond in het atelier gezeten om samen te scrappen. Gezellig hoor...wat drinken erbij, radio aan, gezellig kletsen. Ja, de dames vermaakten zich wel haha.

Lynn heeft de stempels ingekleurd met twee kleuren inkt en deze daarna op dun wit papier gestempeld. Daarna zijn de stempels uitgeknipt. De titel is met foamstempels gemaakt. De dewdrop inkten geven een mooie volle kleur. Na het stempelen heeft ze alle letters met een klein randje eromheen uitgeknipt. De journaling heeft ze gemaakt op de computer en uitgeprint. Dat was mijn enigste eis....ik vind een journaling heel belangrijk. Ten eerste leert ze zo goed haar gedachten te verwoorden op papier (al doet ze dat al erg goed, zeg ik nu als een echte moeder :-)) en ten tweede weet ze later nog wat ze allemaal meemaakt en hoe ze dat vond. Ze vindt dat ook erg leuk om te doen en ze is nu alweer bezig met de volgende lay-out.

Wordt ongetwijfeld vervolgd :-)


11 opmerkingen:

Lean zei

oooo dat klinkt wel heeeeeeeeeeeel gezellig bij jullie.Lynn je lay out is heel gaaf geworden ...ik wil graag weer wat van je scrapwerk zien hoor.
fijn weekend groetjes,lean.

Marrigje zei

Prachtige layout van en door Lynn. Die meid heeft zeker talent, en ik ben het met je eens, ze kan haar gedachten goed verwoorden.
Misschien heb je het al gedaan, maar zet er een datum op waarop ze hem gemaakt heeft (aan de achterkant) dat is later zo leuk om terug te kunnen vinden.

Groetjes
Marrigje

Cora zei

mooie papier leuze Lynn!! mooi gemaakt!! ben ook zeer benieuwd naar je volgende creatie!! laat maar komen zou ik zeggen!!!

Gr. Cora

Anja (scrappie) zei

O wat leuk zeg en mooi gedaan Lynn.

Marlieke zei

Hoi Lynn, wat een fantastische layout heb je gemaakt! Echt heel mooi!

wat gezellig dat jullie samen heel wat uurtjes in het atelier doorbrengen! Hou vol zou ik zeggen. Ik wacht alweer op nieuwe creaties van jullie allebei hoor!

Romy zei

Wauw, dat heb je mooi gedaan, Lynn! Je hebt de kleurtjes zo goed uitgekozen en het verhaal ook heel goed verwoord in de journaling. Ik ben benieuwd naar je volgende layouts.

Margot zei

wat gaaf! een hele mooie lo! en ik had dat vroeger ook met die kinderzegels, heel herkenbaar!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wauw, prachtig hoor, Lynn!!! Je hebt absoluut de creatieve talenten van jouw moeder. Dat wij nog maar heel veel van je mogen zien en dat je samen met jouw moeder heel veel plezier hiermee beleeft! Groetjes, Odetta

Dora zei

Wat een mooi lo, en ik ben het betreft de journaling helemaal met je eens!

Jol@nd@ zei

Het is een prachtige layout geworden!!

Groetjes Jolanda

femmoltje zei

Hey Lynn

Een erg mooie Lo heb je gemaakt.
vind die vlinder stempel erg mooi zo.
En leuk dat jullie zo veel samen knutselen.
gr Femke