vrijdag 26 maart 2010

it's so scary it's freakin' me out


(als je op de foto's klikt zie je een groter formaat)

Ik wil jullie deze keer graag laten zien dat je niet elke keer een nieuw idee voor je lay-out hoeft te bedenken. Ik heb deze lay-out van Lynn gemaakt en voor Luc heb ik dezelfde lay-out gemaakt, met alleen een gedeeltelijk andere journaling, foto en kleuren. 2 voor de prijs van één haha.

Ik vind dat je niet steeds opnieuw het wiel hoeft uit te vinden, als je dat niet wilt tenminste. Met één idee kun je verschillende lay-outs maken die er met een paar kleine aanpassingen toch weer heel anders uitzien. Deze lay-outs zijn vrijwel hetzelfde en ik heb ze ook tegelijkertijd gemaakt. Door het kleurgebruik is de bovenste lay-out toch een echte meidenlay-out geworden en de onderste een jongenslay-out.

De opbouw....de ondergrond is een volledig dessinvel. Daarop is een strook dessinpapier met een afstekend dessin verwerkt. Ik heb strookjes cardstock gesneden (bij de lay-out van Lynn zwarte en die van Luc rode) en op de lay-out verwerkt. De titel is opgebouwd uit diverse letterstickers en foamstempels die ik met zwarte verf afgedrukt en uitgeknipt heb. De journaling is geprint op gewoon printpapier. Op de bovenste lay-out heb ik het papier 'geverfd' met distress inkt - old paper en op de onderste lay-out met een combinatie van rode dewdrop inkt en rode adirondackinkt (zodat ik de juiste kleur kreeg).

Als je de journaling wilt lezen kun je op de foto's klikken (ja je moet er wel wat voor doen haha).

Gebruikte materialen lay-out Lynn:
(door op de linken te klikken kom je op de juiste pagina in de webwinkel terecht)
- Sassafras Lass dessinpapier "Royal Bliss - imperial'
- Prima Marketing 'Flight of Fancy - Faith' dessinpapier
- zwarte cardstock
- diverse letterstickers
- geponste vlinders
- distress inkt 'old paper'

Gebruikte materialen lay-out Luc:
- Graphic 45 dessinpapier 'communique - communique' (achterkant)
- Rusty Pickle dessinpapier 'captain Jack Sparrow'
- Rode cardstock
- adirondack inkt
- dew drop inkt

5 opmerkingen:

Lean zei

hihihi ze zijn beide heel scary gaaf.En toch zijn ze ook weer anders.
fijn weekend,Lean.

Dora zei

Gaaf!!!
Ik kreeg geen updates meer, en nu weer wel....mm raar, maar het gebeurd wel vaker, ik vind met zwart erin altijd zo moeilijk!

Marlieke zei

Iehieks....wat een enge layouts! Haha. Maar alles klopt helemaal en ze zijn erg gaaf geworden! Ik vind het juist leuk om steeds iets 'nieuws'te bedenken voor mijn LO's, hoewel ik ook wel makkelijk in het strakke blijf hangen hoor.

Romy zei

Ieks, dat ziet er eng uit! Maar wel heel erg mooi gescrapt! Erg leuk om te zien dat je twee heel andere layouts kunt maken, terwijl ze toch dezelfde indeling hebben.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Geweldig gemaakt, een mooie journaling voor later en heel erg eng!