dinsdag 16 maart 2010

Memories 1967

Ik ben iets minder tevreden over deze lay-out. Spreads (2 lay-outs die bij elkaar horen) is niet zo mijn ding) maar deze 5 foto's hoorden bij elkaar dus wilde ik ze wel op één spread verwerken.
De ondergrond is chiffon cardstock.
Het papier is allemaal van October afternoon. Onder de titel heb ik vierkante blokjes geplakt en daarop de cijfers geplakt. Deze heb ik met foamstempels gestempeld en daarna uitgeknipt. De bloemen zijn stempels waarvan ik de bloem op een apart stukje dessinpapier heb gestempeld en daarna met ronde nestabilities heb uitgesneden. Dat geeft een erg leuk effect. De dieren zijn afbeeldingen uit een oud kinderboek. Hopelijk kun je de journaling lezen als je op de foto klikt...maar voor degenen die dat leuk vinden zal ik hem hier ook neerzetten:

1967...mijn opa heeft een nieuw huis gebouwd en de oprit moet nog verhoogd worden. Op de linkerfoto's zijn mijn opa en vader daarmee bezig. Mijn opa en oma hadden vroeger een café. Ik weet eigenlijk niet of ze toen ook al een boerderij hadden, ik denk het eigenlijk wel. Mijn opa had koeien en ik mocht altijd meehelpen met voeren. Ik vond de brokjes altijd zo lekker dat ik ze ook stiekem at, maar ik was toen nog maar heel klein.

11 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik vind het wel geweldig uitzien, de lay-outs horen echt bij elkaar :!!! Het is altijd enorm leuk om jouw journaling te lezen.

Marlieke zei

Waarom ben je niet tevreden?! Ik vind het helemaal goed en vormt echt een geheel! Ik vind het heel leuk om spreads te maken, maar heb het al lang niet meer gedaan.

Tamara zei

ik vind hem super hoor!! past zo goed bijelkaar en de foto's in zwart wit komen zo super uit.. xx

femmoltje zei

Vind de lay outs ook erg leuk.
Mooi uitgewerkt.
Had ik net moeite gedaan je journaling te lezen zie ik dat je m er ook onder getypt hebt.
maar vind m erg mooi.
gr Femke

Lean zei

dus af en toe loop je nog te loeien.....De spread vind ik in ieder geval heel mooi geworden...eet ze!!!
gr,lean

Romy zei

Ik vind het juist wel een super layout! Zelf heb ik al in geen jaren meer spreads gemaakt, maar ik vind ze altijd zo leuk om te zien, en deze is echt gaaf! Dat brokjes eten komt me trouwens bekend voor, hihi...toen ik klein was, at ik altijd kattenbrokjes.

Jol@nd@ zei

Ik vind ze juist beide erg leuk geworden! Het is een mooi geheel zo!!

groetjes Jolanda

Ria zei

Het zijn erg mooie Lo geworden, en de onzekerheid siert je wel maar je hoeft je echt niet onzeker te voelen want de spreads zijn erg mooi !!!!!!!!!!!!!!


groetjes Ria S.

Jolanda zei

Ik vind dat ook heel moeilijk, spreads. Maar je hebt het prachtig gedaan. Erg leuk papier ook en de oude foto´s zijn sowieso geweldig!

Judith zei

Wat een superleuke spread zo zeg!!

Groetjes Judith

ilona zei

ik vind m echt hartstikke leuk!
mooie kleuren!