maandag 8 maart 2010

Mobil Home, gemaakt door Designlid Anja Curvers met ImaginisceAnja heeft volgens mij heel veel gestreken. Als zij strijkt krijgt ze nl. inspiratie en volgens mij loopt ze over van inspiratie. :-)

Dit is haar werkbeschrijving:

Neem als ondergrond een vel wit bazzill cardstock. Met zwarte fineliner een randje rondom getekend. De verdere opbouw van het lootje is als volgt;


Een strook uit het imaginisce scooter vacation now embarking.
Hieronder een strook uit het imaginisce scooter vacation click.
Uit het scooters vacation ruffin it met een spellbiner nestabilitie een rondje gestanst en hierop een wit rondje cardstock geplakt. Met zwarte fineliner de tekst erop geschreven. En hieroverheen weer een sheer journalingcard van little yellow bicycle verwerkt.
De fotocollage is in picasa gemaakt en afgedrukt.
Onderlangs de foto de rest van de sheercirkel van little yellow bicycle gebruikt.
Een strook van het scooter vacation click en hieronder weer een strook voorzien van een rand met een borderpons van het scooter vacation now embarking.
Aan de linkeronderkant van de foto een andere sheer journalingcirkel van little yellow bicycle geplakt en een aantal figuurtjes uitgeknipt uit het now embarking papier.
Langs alle randen met een zwarte fineliner getekend en de titel is met thickers van american crafts gemaakt.
Hier en daar nog een cirkel getekend met zwarte fineliner.

5 opmerkingen:

Romy zei

Hihi, ik ben het helemaal met je eens wat de inspiratie van Anja betreft. Prachtige layout! Ik vind hem vooral heel mooi vormgegeven.

Lean zei

ook een voordeel kinderen lekker veel srijk en lekker veel inspiratie...gaaf weer Anja.

Jol@nd@ zei

Hele mooie layout is het geworden!!

Marlieke zei

Deze LO is zeker weten heel mooi geworden! Leuk bedacht zo!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een heerlijke, dynamische vakantie lay-out! Wat goed dat je tijdens het strijken nog iets nuttigers te doen hebt, namelijk het vinden van inspiratie!