maandag 15 maart 2010

Poe poe, even bijkomen hoor :-)

Wat een weekend, vrijdag gingen we naar Thialf, naar de world cup schaatsen (kijk voor een verslag twee berichtjes naar beneden), zaterdag hadden we 's middags een verjaardag en 's avonds een feest van mijn vriendin die 50 werd. Dat feest werd uitzonderlijk gezellig maar in plaats van zondag even bij te kunnen komen (lees, dat zware hoofd wat lichter te laten worden) gingen we zondagochtend nog even naar het feestvarken en kwam 's middags een vriendin langs, nog voor Luc's verjaardag. Dus nu wordt vanavond maar mijn relaxavond...met grey's anatomy, next top models, bones (ja, ik neem het een en ander op en kijk alles achter elkaar). Chocolade en thee erbij en dan komt het helemaal goed. Can't live without chocolate. Het is maar goed dat we het niet elk weekend zo veel feesten hebben, dat trekt bruintje niet meer zo goed geloof ik. (jeetje, ik word oud, ik kon natuurlijk ook gewoon vroeger naar huis gaan ipv. laat in de nacht haha).

2 opmerkingen:

Romy zei

Hihi...plezier heb je in ieder geval gehad! Geniet lekker van je rustige avond en van alle herinneringen aan dit feestweekend:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ondanks alle drukte, toch een heerlijk weekend! En tijdens zo'n t.v.-avond vol met heerlijke series is het goed bijkomen.