zaterdag 13 maart 2010

Zo MooiMijn excuses voor de waardeloze foto, ik heb de lay-out een paar dagen rechtop tegen de muur gezet en nu is hij wat kromgetrokken.  In het echt is de lay-out echt eh...recht dus.

De ondergrond is een vel pastiche - love letter van Prima Marketing. De foto's heb ik op dezelfde hoogte gesneden en op een vel flight of fancy - faith geplakt. Daarna heb ik de foto's uitgesneden en de mat weer op een vel cardstock 'lagoon' geplakt en dit weer met een rand eromheen uitgesneden. Dit heb ik op het onderste dessinvel geplakt. Onder de foto's komt nog een vilten embellishment van Prima Marketing. Lynn heeft de journaling getypt. Deze heb ik uitgeprint en uitgeknipt. Niet al te netjes, je mag de knipranden best zien. Met de Marianne Design stans - vlinder 3 heb ik een vlinder uitgestanst uit het nieuwe glanzende gemstone cardstock. Ook heb ik uit dit glanzende cardstock andere vlinders uitgeponst zodat ik 3 maten vlinders kreeg. Deze heb ik opgeplakt. De titel is gemaakt met glimletters.

Linksboven heb ik met dew drop inkt nog een vogelkooitje gestempeld. Het valt bijna niet op maar ik vind het altijd leuk om zo'n 'grapjes' te verwerken op een lay-out.5 opmerkingen:

Jol@nd@ zei

Het is echt een prachtige layout geworden!!

Groetjes Jolanda

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Zucht ..... Wat een schitterende lay-out en een vertederende journaling. Een herinnering voor altijd!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

P.s. het wegvliegen van de vlinders vind ik prachtig gedaan!

Romy zei

Had ik deze layout zo waar over het hoofd gezien...en hij is nog wel zo mooi. Supermooi en romantisch lootje! Ik vind vooral de grote vlinder prachtig.

Lean zei

Gaaf hoor de lo ...spannend voor de kids zo´n bruiloft een hele mooie herinnering.
Jullie moesten wel een eind reiden om de schaatswedstrijd te zien ...hihihii gave foto van je hubby.
gr,Lean[ik doe even 2 in 1 krijg bijna geen berichtje de deur uit...ggrrrr effe volhouden].